NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

Nolte Küchen GmbH & Co. KG

Nolte Küchen is een merknaam en wordt niet gewijzigd: Al meer dan 60 jaar staat de naam Nolte voor hoogwaardige keukenmeubelen “Made in Germany” en dus voor kwaliteit, diversiteit, service, betrouwbaarheid en continuïteit. Deze waarden worden ook door klanten gewaardeerd en daarom is Nolte Küchen voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot het favoriete keukenmerk van Duitsland door het Duitse Instituut voor Servicekwaliteit.

Het kernassortiment van Nolte Küchen

Met Nolte Küchen kan voor iedereen de perfecte keuken worden gerealiseerd – ongeacht smaak en budget. Door de verscheidenheid aan configuratiemogelijkheden van de fronten, kasttypen en werkbladen kan elke keuken optimaal worden gepland passend bij de inrichtingsstijl. Zo kunnen alle kasten naar smaak worden gecombineerd met de gewenste voorkant. Of het nu gaat om materialen zoals hout, glas, lak, cement en metaal of authentieke reproducties – alle gebruikte materialen kenmerken zich door bijzondere waarde. Ook qua grootte kan elke Nolte keuken individueel worden aangepast: van de studentenkeuken tot ruime woonkeukens.

nolteneo – De upgrade voor uw Nolte keuken

Al met een paar wijzigingen kunt u van uw Nolte keuken een nolteneo keuken maken. Met nolteneo hoeft u niets te missen – integendeel: Naast alle fronten en werkbladen of het praktische rastermaat Matrix150 voor meer opbergruimte, staat het volledige productassortiment van Nolte Küchen ook tot uw beschikking voor het plannen van uw nolteneo keuken. Bovendien zijn er extra exclusieve ontwerpmogelijkheden. Een van de basiselementen voor elke nolteneo keuken is de neoBOX. Met het hoogwaardige lade- en uittreksysteem brengt u modern design in de kastinterieurs. De smalle zijzijde valt op door zijn eenvoudige elegantie – niets verstoort het uiterlijk. Kleurrijk in antraciet harmonieert het perfect met elke kleurtint uit onze collectie.

Nolte LIVING – Meer dan alleen keuken

De keuken opent zich steeds meer naar de woonruimte, grenzen vervagen, een open woonkeuken als middelpunt van het huis wordt steeds belangrijker. Het is des te belangrijker om de overgang naar de woonruimte te kunnen vormgeven met dezelfde kleuren en decors van de keuken. Nolte LIVING maakt dit mogelijk. Of het nu gaat om een dressoir, tv-meubel, meubels met geïntegreerde thuiskantoormogelijkheid – het uniforme uiterlijk tussen woonruimte en keuken zorgt voor een harmonieuze inrichtingsstijl. Bovendien kunnen nog vele andere woongebieden met Nolte worden vormgegeven, zoals bijvoorbeeld de bijkeuken, garderobe, kleedkamer en badkamer.

Duurzaamheid en betrokkenheid bij mensen

“De manier waarop we vandaag handelen, bepaalt de wereld die we achterlaten voor onze toekomstige generaties. Duurzaamheid is ons belofte voor een betere toekomst.”

Nolte Küchen is zich als succesvol Duits bedrijf bewust van de grote verantwoordelijkheid om respectvol om te gaan met mens, milieu en natuur. Duurzaamheid loopt als een rode draad door het hele bedrijf en zijn waardeketen en komt tot uiting in het dagelijkse handelen en denken. Het bedrijf heeft duurzaamheid stevig verankerd in zijn uitgebreide bedrijfsstrategie en controleert voortdurend en systematisch zijn duurzaamheidscriteria. Meer over duurzaamheid bij Nolte Küchen vindt u hier.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Inbouwkeukens Adres Anni-Nolte-Str. 4
32584 Löhne
Duitsland
Telefoonnummer +49 5732 899-0 E-mailadres [email protected] Website nolte-kuechen.com/nl-nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details