NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De alles-in-één oplossing: GROHE breidt zijn aanbod inbouwdouchesets uit

De alles-in-één oplossing: GROHE breidt zijn aanbod inbouwdouchesets uit

Nu personeel de vele orders niet meer kan volgen en klanten steeds veeleisender worden, zijn sanitairexperts op zoek naar praktische oplossingen die de dagelijkse werklast vereenvoudigen en minimaliseren. Met dit in gedachten bereidde GROHE nu zijn aanbod aan inbouw douchesets uit. Deze alles-in-één oplossing bevat alles wat installateurs nodig hebben, van hoofd- en handdouches tot eengreepsmengkranen of thermostaten. Er zitten zelfs wandhouders en een universele inbouwdoos in! Je hoeft je hoofd dus niet meer te breken over bijpassende producten, want alles wat je nodig hebt zit in één handig pakket. Vorm en functie zijn hiermee perfect op elkaar afgestemd.

De inbouw doucheoplossingen stroken dus perfect met het ethos van GROHE Professional. Met dit speciale portfolio creëerde het sanitairmerk een uniek product- en dienstenaanbod, op maat van de noden van zijn professionele partners. Hun dagelijks werk wordt zo fors vereenvoudigd.

Doucheoplossingen voor elke badkamer

Dankzij de veelzijdigheid van GROHE douchesystemen vinden installateurs altijd de juiste oplossing voor de badkamer van hun klanten. De inbouw douchesets van GROHE zijn nu ook verkrijgbaar met de populaire GROHE Rainshower Mono hoofddouche met zijn luxueuze diameter van 310 cm, de intuïtieve GROHE Rainshower SmartActive handdouche en de pas gelanceerde bestseller GROHE Tempesta 110 handdouche, het perfecte maatje voor de GROHE Tempesta 250 hoofddouche. De doucheoplossingen zijn verkrijgbaar in een rond of vierkant design, en vallen binnen verschillende prijssegmenten. Zo is er wel iets voor elke smaak én elk budget.

De GROHE Rapido SmartBox belooft een vlotte installatie en flexibiliteit.

De perfect op elkaar afgestemde doucheoplossingen maken adviseren en kiezen zoveel gemakkelijker. Bovendien staan ze garant voor een probleemloze installatie achter de muur. De GROHE Rapido SmartBox in het hart van elke set biedt installateurs heel wat voordelen. Met zijn drie uitgangen kan deze universele inbouwdoos tot drie douche- of badvulfuncties uitvoeren. Dat maakt de inbouwdoos compatibel met meer dan 200 verschillende GROHE eengreepsmengkranen, tweegreepsthermostaten én met de GROHE SmartControl producten. Hij maakt ook nog eens ruimte vrij dankzij slanke afwerksets met een reikwijdte van slechts 43 mm voor alle thermostaten. Dit biedt installateurs meer flexibiliteit, zelfs voor aanpassingen achteraf.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details