NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Zwarte dampkappen voor elk (trendy) keukenontwerp
Volop bewegingsvrijheid en een trendy dampkap in één, de hoofdvrije modellen van de Black Edition van berbel.

Zwarte dampkappen voor elk (trendy) keukenontwerp

Matzwart is en blijft een zeer geliefde kleur in de keuken. Wie gaat voor een trendy keukenontwerp in deze kleur weet dat hij bij berbel aan het juiste adres is voor een matchende dampkap. De specialist op het gebied van dampkappen onderscheidt zich namelijk door haar veelzijdigheid in modellen, kleuren, vormen, materialen en maten, en beschikt dus ook over diverse modellen in matzwarte afwerking.

berbel verzamelt haar matzwarte dampkappen in de Black Edition designline. “Hiermee maak je een opvallend statement in de keuken”, aldus de Duitse fabrikant. “Een dampkap is uiteraard een functioneel apparaat dat doet wat het moet doen. Maar tegelijk beschik je met onze diverse dampkapmodellen in matzwarte afwerking over een trendy designfeature. Modieus en tegelijk ook tijdloos.” De Black Edition bestaat uit de hoofdvrije Ergoline 2, de Formline, de Smartline en de eilandkap Skyline Edge.

Vrij bewegen

Strak en compact, zo omschrijf je snel en accuraat het ontwerp van de hoofdvrije dampkappen Ergoline 2, Formline en Smartline. Het betekent ook geen pijnlijke botsingen meer tegen de dampkap en ondersteunt comfortabel koken door de vrije bewegingsruimte rondom het kookveld. “Het ontwerp contrasteert mooi met het expressieve matzwart dat inspeelt op de keukentrends”, leert berbel ons. “Tijdloos en elegant tegelijk en dat maakt het zo populair bij zowel de keukenontwerper als de consument.”

Zwarte toevoegingen

De Smartline dampkap is het instapmodel van berbel en met een uitgekiende materiaalmix en koofvrij design krijgt deze een coherent en harmonieus uiterlijk. De compacte dampkap krijgt nu met de Black Edition een model dat spannende contrasten in de keuken creëert. Zoals het stalen oppervlak in matzwart en het afgeronde randprofiel van geborsteld
roestvrij staal.

Bij de Ergoline 2 Black Edition valt de mooie combinatie van de zwart gepoedercoate rvs schacht met het zwart schuin verlopend gesatineerd glas op terwijl bij de Formline de robuuste, volledig gelaste roestvrijstalen behuizing in opvallend matzwart indruk maakt met zijn rechtlijnig, industrieel design.

Een matzwarte Skyline Edge past perfect in een volledig zwarte keuken en als contrast in een lichte of kleurrijke keuken.

Perfect passend

De eilandkap Skyline Edge van berbel is op zich al een opvallende aanwezige in elke keuken. Met de matzwarte versie vergroot de fabrikant de ontwerpmogelijkheden nog meer: “Ze past perfect in de huidige trend van matzwarte keukens, maar kan ook als een eyecatcher dienen in een contrasterende, lichte keuken. Bij de Black Edition van Skyline Edge zijn het decor, de aansluitplaat voor het plafond en de onderste schaal uitgevoerd in matzwart gesatineerd glas. De typerende horizontale lichtsleuf laat het oppervlak prachtig glinsteren waardoor de Skyline Edge zeker de aandacht trekt en elke woonkeuken een opvallend accent geeft.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details