NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Mooie en handige keukentoestellen
Twee verschillende gerechten in één oven, zelfs met andere temperatuur en bereidingstijd? Ja, door Split & Cook.

Mooie en handige keukentoestellen

Wil je nieuwe toestellen ontdekken, ga dan naar een vakbeurs. De internationale keukenhoogmis Küchenmeile is bij uitstek het platform om nieuwigheden te spotten. Het R&D-departement van Beko draait op volle toeren en dat zal de fabrikant met trots tonen op het historisch landgoed Gut Böckel.

Het witgoedmerk Beko zet volop in op de combinatie van design en slimme technologieën waarbij het duurzaamheid steeds als belangrijke pijler in de gaten houdt. Het dagelijks leven makkelijker en gezonder maken en tegelijk een oogje in het zeil houden wat betreft energie-efficiëntie van de toestellen, daarmee scoort Beko steeds een voltreffer. “Denk maar aan de ovens met AeroPerfect-technologie”, geeft de fabrikant aan. “Die technologie garandeert een optimale warmteverdeling waardoor bereidingen gelijkmatiger garen en sneller klaar zijn.”

Een nieuwe energiezuinige inbouwkoelkast breidt de familie verder uit.

Drie in één

Een grote ovenruimte is leuk, maar niet altijd nodig. Het gebeurt wel eens dat je een maaltijd moet klaarmaken voor slechts één of twee personen. Beko ontwikkelde met de Split & Cook-technologie de logische oplossing om deze situatie aan te pakken. Een scheidingselement deelt de oven letterlijk in twee. Zo kan de bovenste helft, de onderste helft of de hele oven worden gebruikt. Drie ovens in één dus. Split & Cook maakt ook het tegelijk bereiden van twee gerechten mogelijk en dit zonder dat de smaken zich vermengen. Dit kan zelfs met een andere bereidingstijd en andere temperatuur tussen de beide helften, tot wel 80°C is mogelijk. Een kleine maaltijd bereiden? Gebruik dan enkel de onderste helft van de oven. Het levert een energiebesparing van wel
40 procent op.

Meer doen met minder

Koken en afzuiging in één kookplaat, het is vandaag wellicht de populairste keuze. Dat is ook Beko niet ontgaan. De fabrikant zet volop in op de ontwikkeling van de zogenaamde Hob Extractors en biedt dan ook enkele modellen aan die zowel qua koken als afzuiging sterk presteren. “De maaltijden zijn perfect gekookt en de prestaties van de geïntegreerde dampkap zijn zeer sterk”, klinkt het. “Tijdens het koken zuigt de afzuigmodule al vieze geurtjes en oliedruppels op, wat de schoonmaak achteraf vereenvoudigt. Bovendien creëren we extra ruimte in de keuken aangezien een hangende dampkap echt niet meer nodig is. Ideaal voor keukens met een minimalistisch design.”

De Hob Extractors van Beko, sterke kook- en afzuigprestaties.

Weg met F

Een nieuwe 70 centimeter inbouwkoelkast vervoegt de rangen in het energiezuinige koel- en vriesassortiment van Beko. Het stappenplan om energieverslindende toestellen te verbannen nadert namelijk een volgende mijlpaal en dat klinkt Beko, dat zeer sterk inzet op duurzaamheid en energie-efficiëntie, als muziek in de oren. “Vanaf 1 maart 2024 is het verboden om toestellen met een F-score te verkopen”, aldus Beko. “Met de nieuwe 70 centimeter inbouwkoelkast komen we nu al met een alternatief dat merkbaar beter scoort en de gebruikers volop handige features en functies aanbiedt om ingrediënten langer te bewaren en langer vers te houden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details