NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een compleet assortiment aan keukenaccessoires
Een afvalsorteersysteem en ruimte voor de Quooker-reservoirs.

Een compleet assortiment aan keukenaccessoires

Waar ontdek je het snelst een heel pak nieuwigheden? Juist, een vakbeurs. Het ideale platform om nieuwe ontwikkelingen te tonen en meteen feedback te krijgen van een geïnteresseerd publiek, zo is ook de visie van Naber.

Naber en area30, het is een match made in heaven. De specialist in keukentoebehoren ziet in de vakbeurs in Löhne een ideaal platform om uit te pakken met handige nieuwigheden. En dat zal ook dit jaar weer zo zijn. Het lijstje aan nieuwe producten dat Naber zal tonen oogt weer indrukwekkend, terwijl ook de website en webshop een opfrisbeurt kregen.

Creatieve en persoonlijke eindresultaten voor elke keuken en badkamer met System transFORM+.

Creativiteit botvieren

Naber versterkt het assortiment opbergoplossingen met een extreem flexibele nieuwkomer. Met enkele bouwstenen, zoals een aluminium basisprofiel, een trapeziumvormig afdekprofiel en tal van rekken en wandborden, geeft Naber de creatieve gebruiker alle mogelijkheden om zelf een wandoplossing in te richten. De matzwarte afwerking creëert een stijlvolle verschijning. Allerlei functionele elementen zijn beschikbaar om aan de wandborden te gebruiken. Denk maar aan rol- en glashouders, kruiden- en flessenrekken, haakjes, keukenrolhouders, een Powerbox met stopcontacten, … Naber: “System transFORM+ vindt zeker zijn weg naar keukens en badkamers.”

Verdere ontwikkeling

Praktische hulpmiddelen die de dagelijkse werkzaamheden in de keuken vergemakkelijken, we willen ze allemaal. Zo is er met de multifunctionele kraan van Quooker eentje die – naar keuze – koud, warm, kokend en gefilterd water uit de kraan doet stromen. Naber ontwikkelde met het afvalverzamel- en opbergsysteem Cox® Base Q een oplossing voor een perfecte organisatie van de opbergruimte in de kast onder de spoelbak die tegelijkertijd ruimte biedt aan de Quooker-reservoirs. De nieuwe variant Cox® Base Q+ is dan weer de perfecte oplossing voor de populaire modellen Combi en Combi+ met 7-liter boiler van Quooker, toch wel bij de populairste modellen in België.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details