NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

Falmec Benelux

falmec | Perfecte balans tussen esthetiek en functie. Het bedrijf heeft een echte stilistische identiteit kunnen ontwikkelen door jaren te balanceren tussen elegantie, aandacht voor details en ergonomie, zonder afstand te doen van functionaliteit. Dankzij onderzoek en samenwerking met toonaangevende ontwerpers, geeft falmec leven aan een verscheidenheid van producten. Ontworpen om aan te sluiten bij verschillende stilistische contexten en biedt de ideale oplossing voor elke omgeving, smaak en verlangen.

5 jaar volledige garantie | Erkende echtheid van het “made in Italy”. Wij zijn erfgenamen van een aangeboren gevoel voor ontwerp en stijl. falmec slaagt erin om een optimale balans te vinden tussen technologische innovatie, functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. Daarom worden onze producten bedacht en getest om lang mee te gaan. Vanuit deze overtuiging bieden wij u 5 jaar volledige garantie. Als bewijs van pure kwaliteit.

NRS-technologie| Hetverschilwordtnietgevoeldmaarervaren.Dezeinnovatieve technologie realiseert tot 86% geluids- vermindering waardoor falmec afzuigkappen een hoge mate van comfort in huis.

Recirculatie innovatie | Filteren zoals de natuur het doet. Het koolstof-zeolietfilter bestrijdt geur én waterdamp op een uiterst doeltreffende manier. De revolutionaire en ultra-absorberende techniek bestaat uit twee natuurlijke bouwstenen: koolstof en zeoliet. Het versterkende effect dat ze op elkaar uitoefenen zorgt voor een optimale werking.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Design afzuigkappenKookplaten met afzuiging Adres Vennestraat 24
2161 LE Lisse
Nederland
Telefoonnummer +31(0) 252 74 50 99 E-mailadres [email protected] Website falmec.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details