NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

Steel Cucine

Steel | Een cultuur van uitmuntende prestaties, echt Made in Italy

Elke dag ontwerpen we fornuizen die onze passie voor schoonheid en functionaliteit vertolken. Apparaten gemaakt van zuiver roestvrij staal, een materiaal dat we sinds drie generaties ambachtelijk vormgeven. Een cultuur van uitmuntende prestaties, echt Made in Italy.

Wij willen dat een Steel apparaat erkenbaar is door de details, de zorg tijdens het productieprocess, de keuze van kleuren en afwerkingen, de professionele prestaties, uniek voor huishoudelijk apparaten omdat gekenmerkt door zorgvuldig gebruik van ergonomie.

We kijken voortdurend naar de evolutie van de markt, zodat we kunnen inspelen op de nieuwste leefstijl, nieuwste trends, nieuwste technieken van wonen en koken.

Steel staat precies tussen traditioneel en modern. Exclusieve apparaten die we opdragen aan alle kenners van haute cuisine en design.

GESCHIEDENIS

Steel is een Italiaans bedrijf met een lange familie traditie. Gelegen in Carpi, in de buurt van Bologna, en opgericht in 1999, is het eigendom van en wordt gerund door de familie Po, sinds drie generaties ware experts in de productie van kookapparatuur.  Het oorspronkelijke bedrijf is door Angelo Po in 1922 opgericht: zijn vakmanschap in het verwerken van roestvrijstaal resulteerde in de productie van de eerste handgemaakte kachels en later in de productie van hoogwaardige apparatuur voor restaurants.

Vandaag is Steel vooruitstrevend in het vervaardigen van fornuizen en alle overige apparatuur voor in de keuken. Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak van deze onderneming. In het Steel assortiment zijn diverse collecties te vinden, zoals Genesi en Ascot, allemaal met een eigen oorspronkelijk design. Ook zijn er semiprofessionele barbecues en een stijlvol out-door roestvrijstalen Modular-system beschikbaar.

FORNUIZEN VAN STEEL: UITZONDERLIJKE STIJL

In de moderne woning, de keuken is de leefruimte, het fornuis is het middelpunt.

Sterk en dynamisch in zijn details en afwerking, elk Steel fornuis is een design pronkstuk  en tegelijk een kookapparaat van grote flexibiliteit en kracht. Met tijdloos design.
Een voorwerp van verlangen voor een publiek van liefhebbers van haute cuisine en stijl.

STEEL: REALITEIT IN EVOLUTIE

Steel, die ISO9001: 2008 in 2006 heeft behaald, heeft de grootste aanbod van fornuizen in de markt. Vier verschillende stijlen met meer dan 100 modellen verkrijgbaar in Italië en in 15 verschillende landen in de wereld.

Beheerd door een dynamisch en ervaren management team, Steel is een realiteit met een grote toekomst. Wij luisteren met de juiste kennis naar de markt en innoveren met nieuwe stijlen en functies. We bedenken en realiseren oplossingen voor de markt die technologie en traditie combineren.

algemene informatie

Services KeukenspecialistenFabrikant fornuizen Adres Eksterlaan 20
2261 EL Leidschendam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)6 15460839 E-mailadres [email protected] Website steel-cucine.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details