Magazines / Nr 04 2019

Nr 04 2019

Lijstjes

De dagen worden korter, de nachten langer. Dat kan maar één ding betekenen: de feestdagen komen er aan. Gezellig tafelen met familie, vrienden of met het gezin. En daar horen, zeker als je aan de kinderen vraagt, veel cadeautjes bij. Al dan niet ingepakt en onder de boom verzameld. Het leven kan toch mooi zijn.

Tijdens het kirren en de uitroepen van jolijt bij weer een geslaagde verrassing vergeet ik steeds het voorafgaande tandengeknars en nadenkwerk. Wat geven we deze keer aan iedereen die ons lief is. Om het onszelf makkelijk te maken (en foute cadeaus te vermijden), bedachten we een systeempje. De meest onschuldige hand in het gezin trekt papiertjes met namen uit een potje. Zo weten we met zekerheid dat we aan slechts één volwassene een cadeautje moeten geven, minder stress tijdens het kerstshoppen weet je wel. De kinderen doen niet mee aan de loterij, die kleine gelukzakjes krijgen van iedereen wel iets.

Weten we dan wie onze gelukkige is, dan zijn er twee opties. We doen ons uiterste best om totaal te verrassen en nemen dus het risico een kemel van jewelste te slaan. Of we kiezen voor de veilige weg, de partner in het complot betrekken en een item van een met voorbedachten rade gecreëerd verlanglijstje kiezen. De gespeelde verrassing bij het uitpakken van het cadeautje kan de pret niet drukken.

Het einde van het jaar en lijstjes, een match made in heaven. Ook in ‘de boekskes’ en op televisie en radio wordt bij bekende en minder bekende personen gepeild naar het favoriete boek, film, tv en wat nog allemaal. Wees gerust, aan die hype doen we bij Keukenbouw niet mee. Wel kijken we met plezier terug op het afgelopen jaar. Een jaar vol keukenpret, gaande van beurzen over productvoorstellingen tot showrooms die een nieuwe invulling kregen. We volgden het met plezier voor je op.

Eveneens een traditie, de goede voornemens. En ook daar wijken we af van vele goede voornemens die gemaakt worden. Wij voeren ze immers wel uit. Ook in 2020 staan we voor je klaar om het keukennieuws te volgen en voor te schotelen. Dat staat met stip op nummer 1 van ons lijstje.

De voltallige redactie van Keukenbouw wenst je prettige feestdagen. Tot in 2020!

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: