Magazines / NR 03 2019

NR 03 2019

Oranje wegwijzers

Alle wegen leiden naar Löhne, althans in de maand september en voor zij die professioneel actief zijn in de keukensector. De MOW, de jaarlijkse hoogmis wat betreft keukens, lokte weer heel wat geïnteresseerden naar de A30. De gezamenlijke opendeurdagen, een steeds groeiende Area30 en de talrijke bijkomende events blijken zo populair dat meer en meer fabrikanten aanwezig willen zijn.

De oranje borden die de weg wijzen naar de verschillende locaties domineren het landschap. Het moet gezegd, de weg kwijtspelen is quasi onmogelijk. En gebeurt het toch een keertje, dan zijn die oranje wegwijzers een baken aan de horizon. Vergelijk het met de ster die de Drie Wijzen, en dan heb ik het niet over het populaire televisieprogramma vroeger waarin Jacques Vermeire en Walter Grootaers wel eens de draak staken met iedereen die er ook was, naar de stal met daarin de pasgeboren Jezus leidde.

Een keukenbad vol nieuwigheden. Wie kent een betere of leukere manier om het najaar op gang te trappen? Alle fabrikanten zetten hun beste beentje voor om de mooiste zaken met de handigste functies en features te ontwikkelen en voor te stellen. Vermits je ongetwijfeld meerdere stops hebt ingelast tijdens je trip in Keukenland, heb je een hele lijst aan primeurs en ontdekkingen verzameld. Zie je door het bos de bomen niet meer? Ons verslag, al is dat uiteraard ook een bloemlezing van al het keukenlekkers, kan misschien helpen.

Het is niet al Küchenmeile A30 wat de klok slaat in deze editie van Keukenbouw, de derde al dit jaar. Enkele thema’s, wijnkasten, ovens, kraanwerk en constructiebeslag, met de bijbehorende weetjes van verschillende invoerders en fabrikanten, zullen je wellicht kunnen bekoren. Daarnaast uiteraard productinformatie en keukennieuwtjes die we in de desbetreffende rubrieken verzamelden.

Je hebt de derde editie van Keukenbouw dit jaar in de hand. Het einde van het jaar nadert en dan zwaaien we een interessant en boeiend (keuken)jaar uit. Niet vooraleer we een vierde Keukenbouw in 2019 hebben gemaakt. We gaan er alvast mee aan de slag.

Veel leesplezier!

Tom Rampelbergh

 

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: