Magazines / NR 02 2019

NR 02 2019

Zwart gat

Onze Rode Duivels genieten, net als vele andere topsporters, van een welverdiende vakantie. Na de dubbele winst in de interlands tegen Kazachstan en Schotland trokken ze naar bestemmingen over de hele wereld. De batterijen opladen om er na de vakantie weer vol tegenaan te gaan.

Kijk je ook uit naar een deugddoende vakantie na een druk voorjaar? Een voorjaar dat voorbij is gevlogen dankzij de vele events die de revue passeerden. Nauwelijks te geloven dat de twee grote afspraken van dit jaar al enkele maanden achter de rug zijn. Living Kitchen en Batibouw trokken een interessant voorjaar op gang, Architect@Work zorgde voor de kers op de taart.

Vakantie. Een tijdje de riem eraf en aan niets denken. Klinkt voor sommigen als muziek in de oren, anderen huiveren dan weer bij diezelfde gedachte. Hoe de vakantie ook wordt ingevuld, er is altijd wel een beetje tijd om te lezen. En dan komt deze editie van Keukenbouw als geroepen. Zo blijf je, genietend van een cocktail tijdens een zwoele zomeravond, toch op de hoogte van het reilen en zeilen in keukenland.

In deze editie vind je met de verschillende thema’s ongetwijfeld leesvoer en inspiratie genoeg om nieuwe ideeën uit te werken. Je vindt misschien net die oplossing waar je al een tijd naar op zoek bent. Inspiratie en oplossingen komen soms op het moment of de plaats waar je ze het minst verwacht.

Een deugddoende vakantie, dat wenst de redactie van Keukenbouw je toe. Een vakantie die ervoor zorgt dat je straks met frisse moed aan het najaar kan beginnen. Een najaar waarin we elkaar zeker treffen op de talrijke events die ongetwijfeld je interesse, net als de onze, verdienen. Zo kijken we al reikhalzend uit naar de komende editie van Küchenmeile A30 en Area30. De data zijn op de kalender van de redactie in het rood omcirkeld. Bij jou toch ook?

Veel leesplezier!

Tom Rampelbergh

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: