Magazines / Nr 01 2020

Nr 01 2020

Een echt keukenjaar

Is het nu “twintig twintig” of “tweeduizend twintig”? Misschien domineerde deze vraag je nieuwjaarsetentje met vrienden of familie? Misschien kwam het zelfs aan bod bij de talrijke nieuwjaarrecepties die de voorbije maand ongetwijfeld de revue passeerden. Wat er ook van zij, 2020 belooft weer een boeiend keukenjaar te worden.

De eerste belangrijke afspraak staat al voor de deur. Batibouw brengt een groot aantal exposanten samen bij wat nog steeds de grootste bouw- en renovatiebeurs in België is. Ondanks de aanpassingen die de organisatie doorvoerde, en waar je in deze Keukenbouw uiteraard meer over leest, blijft Paleis 11 tot nader order het Keukenpaleis. Ook in Paleis 7 vind je ongetwijfeld boeiend keukennieuws. Jij komt toch ook een kijkje nemen?

Met opnieuw een editie van Eurocucina in Milaan eind april en in september de Küchenmeile A30 valt er een heel jaar lang keukenlekkers te proeven. Samen met jou kijken we reikhalzend uit naar deze beurzen van wereldformaat waar ongetwijfeld de ene wereldprimeur naast de andere baanbrekende innovatie naar voren zal worden geschoven. Daar moet je gewoon bij zijn.

De Brexit, het Coronavirus, de aanslepende regeringsvorming, de erkenning van Delphine Boël als dochter door Koning Albert II, het jaar 2020 begon met een rotvaart aan interessante en soms onrustwekkende berichten. Het ene nieuwsbericht viel als het ware onverwacht uit de lucht, bij het andere kwam een langlopende saga (eindelijk) tot zijn einde. Blijven we aan dit ritme verdergaan dan wordt 2020 naast een interessant keukenjaar ook een boeiend nieuwsjaar.

De eerste editie van Keukenbouw focust, en dat is de evidentie zelve, op de aankomende Batibouw en wat tal van exposanten daar zullen tonen. Met nog enkele thema’s – koffiemachines, connected kitchen en inox – bieden we je opnieuw een divers palet aan keukennieuws aan.

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: