Magazines / NR 01 2019

NR 01 2019

Een voorjaar vol keukenpret

Twee vakbeurzen domineerden ons voorjaar. Met Living Kitchen en Batibouw werden we zowel nationaal als internationaal in de watten gelegd. Van over de hele wereld trokken keukenspecialisten en –liefhebbers naar Keulen, de Duitse stad waarvan de skyline gedomineerd wordt door de Dom en waar carnaval dé tijd van het jaar is. Amper een maand later trokken we met z’n allen naar Brussel, waar de grootste bouw- en renovatiebeurs haar deuren weer opende. Het moet gezegd: het gonsde van de bedrijvigheid in Paleis 11, ook wel het keukenpaleis.

Het mag u dan ook niet verwonderen dat Keukenbouw op beide beurzen aanwezig was én dat we al het keukenlekkers verzamelden in twee lijvige beursverslagen. Voor wie er bij kon zijn een opfrissing van de nieuwtjes (of toch nog een ontdekking van een extraatje), voor wie er niet bij kon zijn een duik in het keukennieuws. Uiteraard bekomt u alle informatie bij de betrokken fabrikanten/standhouders. Zij informeren u met plezier over hun nieuwste ontwikkelingen.

De eerste editie van Keukenbouw in 2019 is meer dan een verzameling van beursverslagen. We introduceren het gebruik van specifieke dossiers waarmee we dieper ingaan op bepaalde ‘onderdelen’ van een keuken. Bijten de spits af: werkbladen en dampkappen. Twee uitgebreide items waar nooit alles over gezegd is.

En dankzij alle beurzen, events en andere keukennieuwtjes vliegt de tijd. De lente is reeds in het land, het zonnetje begint aan zijn opmars en wie weet werkt u aan de plannen voor een nieuwe keuken. Op het terras, onder de parasol, met een lekker drankje bij de hand nadenken over welk werkblad, welke toestellen waar moeten komen ¬– een eiland of toch maar niet… – klinkt als muziek in de oren. En wat dan over de mogelijkheid een buitenkeuken(tje) te installeren? Een extra invulling in de tuin die aan een populariteitsopmars begonnen is. Keukenbouw volgt het mee op.

Veel leesplezier!

Tom Rampelbergh

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: