Platform over design en techniek in de keukenbranche

Wat kunnen wij u bieden?

Aantrekkelijke samenwerkingspakketten of een voorstel op maat

Keukenbouw is al jaren hét Belgische vaktijdschrift over design en techniek in de keukenbranche. Het bestaat naast het print magazine dat elk kwartaal verschijnt uit een omvangrijk communicatienetwerk, toegespitst op opdrachtgevers, directies en management van ingenieurs-en architectenbureaus, bouwcombinaties, bouwbedrijven, (onder)aannemers, toeleveranciers, brancheverenigingen en overheidsinstellingen.

Via een krachtige combinatie van online, digitale nieuwsbrieven en social media wordt dagelijks unieke, actuele content met voor u relevante doelgroepen gedeeld. Door alle kanalen continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers.

Een samenwerking met Keukenbouw gaat verder dan adverteren. Wij concentreren ons op inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. Hiertoe bieden wij diverse promotionele pakketten aan, waar onze projectmanagers u telefonisch veel meer over kunnen vertellen. En mocht u specifieke wensen of doelstellingen hebben, dan brengen onze media strateeg en campagne marketeer graag een maatwerkadvies uit. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

  Stuur ons een bericht

  Louwers Mediagroep

  Domein de Herten
  Hertsbergsestraat 4
  8020 Oostkamp, België

  +32 50 36 81 70
  info@louwersmediagroep.be

  Volg ons

   Stuur ons een bericht

   Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

   Details