02_naber_logo_655x305px_72dpi_rgb

Naber

Uw inspiratiebron voor keukenaccessoires en -interieur

Het totaalconcept van een moderne keukenplanning stelt steeds weer nieuwe uitdagingen aan design en functionaliteit van de uitrusting van accessoires en interieur. Wie geen genoegen wil nemen met het gebruikelijke aanbod opteert voor Naber als leverancier en ontwikkelaar van toekomstgerichte oplossingen. Voor producten die door een spitsvondige techniek en het meer trendy design weet te enthousiasmeren.

Richtinggevend in elke vorm

Met een complex assortiment dat al de diversiteit aan accessoires en de creatieve realisatie van innovatieve, eigen ontwikkelingen op het gebied van interieur weerspiegelt, zijn wij als familiaal geleid middenbedrijf uitgegroeid tot één van de meest succesvolle aanbieders en op het gebied van service meest actieve dienstenleveranciers van de keukenvakhandel. Moderne magazijnlogistiek und Pick-by-Voice commissionering verzekeren een snelle orderbehandeling en een just-in-time levering.

Naber-accessoiresprogramma: Met meer dan 4.000 artikelen van één van de meest veelzijdige portfolio’s aan keukenaccessoires voor de opbouw en uitbreiding van een professioneel aanbod aan accessoires

Tablon® interieur: Een ruime keuze uit stoelen, tafels en krukken breiden de speelruimte bij de planning van een hedendaagse woon- en keukenvormgeving uit

Naber

Naber GmbH
Bezoekadres:
Enschedestr. 24
48529 Nordhorn, Duitsland
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Enschedestr. 24, 48529 Nordhorn, Duitsland
      [titel] => Naber GmbH
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Naber

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Naber. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
linum