NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

Vlecad

Vlecad bvba is met zijn meer dan 25-jarig bestaan een gevestigde waarde in de houtbranche!

Onze hoofdproducten: Korpus, AutoFIT, QuickNC, KeyCreator (3D-Cad), Easycam (5-assig CAM)

Onze voordelen: Meer dan 25-jarige ervaring binnen de houtbranche, eigen ontwikkeling van software, software op maat, volautomatisch aansturen van platenmagazijn, opdeelzaag, nestingmachines, optimale service van de software voor elke klant.

Hoe efficiënt kan men werken?

Binnen ons eigen ontwikkeld tekenpakket Korpus kan men objecten parametrisch opbouwen. Deze objecten kunnen kasten zijn, maar ook ladebakjes, paslatten, greeplijsten, ect. Eenmaal uw ontwerp klaar is, heeft men de stuklijst, constructie- en plaatsingsplannen, zaagoptimalisatie, NC-programma’s en sinds kort ook een directe rendering. Men kan dus ontwerpen voor een specifieke klant die een realistisch beeld krijgt van de ruimte waarin ontworpen word en indien de klant akkoord gaat met dit ontwerp, is een druk op de knop voldoende om de productie aan te sturen. Na het opdelen van de onderdelen krijgt ieder stuk een uniek label met daarop informatie van klant, project, afplak, barcode(s) voor verder afwerking, ect. Door het gebruik van barcodes is de kans op fouten uitgesloten! Uw productie verloopt sneller en zonder fout!

Wat is het voordeel? Geen parametrische programma’s die machine afhankelijk zijn, ieder stuk wordt vanuit Korpus gepostprocessed over de nodig NC-machines. Wanneer men later een wijziging heeft in het machinepark, blijft de manier van werken hetzelfde.

AutoFIT is een platen optimalisatie software, waarmee men zijn stock kan beheren, onderdelen kan ingeven of importeren, afplakkant en volgorde kan bepalen, productie overmaten kan meegegeven, ect
AutoFIT heeft meer dan 20 postprocessoren die beschikbaar zijn voor de gebruiker. Indien u graag tot 1000 onderdelen wilt optimaliseren kan dit via onze Android App “AutoFIT Mini” beschikbaar via Google Play of via onze website www.vlecad.be/autofitmini/website/

algemene informatie

Services Softwareleverancier Adres Kanaalkom 36
3960 Bree
België
Telefoonnummer +32 (0)89 819330 E-mailadres [email protected] Website vlecad.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details