NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Terug naar overzicht

PaletteCAD Nederland

Ontwerpen – Presenteren – Produceren

Ervaring
PaletteCAD heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van 3-D ontwerpsoftware en in de laatste jaren uitgegroeid tot een sterke speler op het gebied van de houtechniek. Het merk is gevestigd in Duitsland en telt ondertussen meer dan 100 werknemers.

Voor elk bedrijf een passende oplossing
Door de modulaire opbouw van PaletteCAD is er een op maat gesneden oplossing voor ieder bedrijfstype in de interieurwereld. Of het gaat om keukens, badkamers, restaurants of complete kantoorverdiepingen; of dat het vooral gaat om ontwerpen, presenteren, of het aansturen van het hele productieproces. PaletteCAD heeft de oplossing.

Houttechniek
Met de houttechniek module van PaletteCAD kan een vakman zonder CAD studie toch al snel zijn maatwerk volledig digitaal uittekenen in de woning van de klant. Dit gebeurd door middel van handige instelmenu’s, u tekent dus zelf feitelijk niets.
Kenmerkend aan PaletteCAD is ook dat vrijwel alle objecten intelligent zijn. Wanneer er een eigen catalogus wordt bijgehouden met voltooide interieurs dan kunnen deze heel handig hergebruikt en aangepast worden als basis voor nieuwe projecten.
Wanneer gewenst kan het instellen van interieurwerk op een zeer gedetailleerd niveau waarbij iedere plaatbewerking, houtverbinder en speling in te stellen is.  Dit zorgt ervoor dat PaletteCAD alle nodige informatie heeft om een volledig CNC programma te laten werken, zonder dat er verdere aanpassingen in de CNC software aan de machine nodig zijn.
Ook het uitdraaien van stuklijsten, plaatoptimalisaties en maattekeningen is geen enkel probleem.
Bovendien onderhoudt PaletteCAD catalogi van de vooraanstaande leveranciers voor de Interieurbouwer. Denk hierbij onder andere aan; Blum, Grass, Häfele, Hettich, Würth, Pfleiderer, Egger, Hi-Macs, Decolegno, Siemens, Miele en Gaggenau. Zo heeft u alles tot uw beschikking binnen 1 totaaloplossing!

Vernieuwend
PaletteCAD Nederland levert niet alleen de software maar denkt ook echt met u mee! Op deze manier heeft de eigenaar Tom Smeets de nieuwe FixChip plaatverbinder uitgevonden, een revolutionaire oplossing voor de nesting CNC machine!

Levering
PaletteCAD Nederland levert en ondersteund in heel Nederland en Vlaamstalige België.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services DienstverlenerSoftwareleverancier Adres Stationsstraat 278
6361 BH Nuth
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)45 5650720 E-mailadres [email protected] Website palettecad.info

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details