Platform over design en techniek in de keukenbranche

NL | FR

Terug naar overzicht

Brio

Brio, de service van een vakman

Samen sterker, samen beter!

Brio is sinds vele jaren jouw B2B one-stop-shop voor keukens, badkamers en totale interieurinrichting! Wij vervullen de functie van spilfiguur tussen leveranciers, installateurs, winkeliers en klanten, waardoor er één aanspreekpunt is. Verder is  Brio een kwaliteitslabel voor totale interieurinrichting. Het label wordt enkel toegekend aan partners waar we volledig achter staan.

Het recept van Brio? De combinatie van de kennis van de vakman met de kracht van een keten. Dankzij onze landelijke ondersteuning hoeven zelfstandige installateurs zich enkel nog te focussen op hun corebusiness. Van welke ondersteuning hij gebruik wil maken, dat bepaalt elke vakman uiteraard voor zich.  Brio Group biedt een totale overheadservice voor elke specialisatie: keukens, badkamers en totaalinrichting van interieurs.

Wij geven zelfstandige ondernemers dat extra duwtje in de rug dat ze nodig hebben om te kunnen blijven groeien. Dat doen we onder meer aan de hand van exclusieve deals, marketing en publiciteitsacties. Daarenboven organiseren we opleidingen rond beleving in de keuken en de badkamer.

Brio is zoveel meer dan een aankoopgroep! Wij zijn er voor onze partners, met een antwoord op elke vraag, elke dag opnieuw! Wij gaan voor een totaalaanpak en bieden onze partners een uitgebreid servicepakket aan:

 • Brio Collection
 • Briolabel
 • Brio Concept Store
 • Brio Academy
 • Brio Branding

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Magazijnenstraat 10
2235 Hulshout
België
Telefoonnummer +32 (0)15 228209 E-mailadres info@brio-group.be Website www.brio-group.be

kaart

Gerelateerde artikelen

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details