Platform over design en techniek in de keukenbranche

NL | FR

Producten

Zwitserse koeltechnologie

Foto V-ZUG koelen & vriezen kopiëren

Tekst | Tom Rampelbergh

Beeld | V-ZUG

19 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Wat meteen opvalt bij de CombiCooler V4000 is de binnenkant. Voldoende ruimte om alle boodschappen een plaats te geven, een mooie look met chroomstalen randen van de schappen (waarvan de hoogte heel eenvoudig kan worden aangepast met het ClickShelf-systeem), handige telescopische geleiders en hoogwaardige kunststof bakken van rookglas. De energiebesparende ledverlichting biedt het perfecte licht om goed te zien wat er allemaal in de koelkast ligt.

Coole frisheid

V-ZUG noemt haar eigen ontwikkelde PureCool-technologie, waarmee de CombiCooler V4000 is uitgerust, een van de meest geavanceerde innovaties in de wereld van de koelkast. Kleine ventilatoren zorgen voor een luchtstroming die de lucht doorheen de gehele koelkast circuleert waardoor de temperatuur overal identiek is. De constante temperatuur en de eveneens constante luchtvochtigheid, door V-ZUG ClimateControl
genoemd, zorgen ervoor dat voedsel langer vers blijft en voorkomen ijsvorming op de achterkant van het koelgedeelte.

Een bijkomende handige functie, wanneer het ‘normale’ koelgedeelte toch te klein blijkt te zijn, is de MonoFridge-functie. Dankzij deze handige feature tover je het vriesvak van de CombiCooler V4000 in slechts enkele uren om in een normaal koelvak. De omgekeerde richting kan ook. Minder koelruimte nodig en weer meer nood aan het vriesvak? Enkele uren geduld en het vriesvak is klaar voor gebruik.

Geen energievreter

Koelkasten en diepvriezers: grote energievreters in het huishouden? Niets is minder waar bij de CombiCooler V4000. Deze verbruikt tot wel zestig procent minder energie in vergelijking met de koelkasten van klasse A wat een A+++-10% energielabel oplevert. De lange levensduur betekent bovendien een besparing qua bedrijfskosten en natuurlijke hulpbronnen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details