NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Zwarte kaderdeuren op maat

Zwarte kaderdeuren op maat

Landelijke woningen en de trend van steel look ramen en deuren, we kunnen er niet naast kijken. Deze trend bepaalt natuurlijk mee het uitzicht van alle meubelen in huis, dus ook de keuken. De zoektocht naar een gepaste manier om deze lijn door te trekken is begonnen.

Du Pont, groothandelaar en fabrikant, speelt op deze trend en bijbehorende zoektocht in met haar eigen ontwikkelde Darby Doors programma. Een mat zwarte aluminium kaderdeur met landelijke uitstraling, voorzien van eventuele horizontale en verticale onderbrekingsprofielen en uitgerust met kaderdeurscharnieren van Blum, zijn de bouwstenen. 

De 3D-geregelde scharnieren zijn eveneens zwart. “Een antwoord op een concrete vraag naar zwarte kaderdeuren”, aldus Alain Leyssens, zaakvoerder van Du Pont. “Het regelcomfort en de kwaliteit van een moderne keukendeur blijft ook bij Darby Doors behouden.”

Het Darby Mirrors programma sluit mooi aan bij Darby Doors.

Eigen productie

“We beheren zelf de volledige logistieke flow”, gaat Leyssens verder. “De productie en montage gebeurt in ons eigen atelier waardoor we korte levertijden kunnen garanderen én de kostprijs onder controle houden. Ook nieuwe en aanvullende producten zoeken en lanceren kan snel gebeuren. Denk maar aan de Darby Mirrors, spiegels op maat met een passende bovenbouw verlichtingsarmatuur. En we verliezen bij Darby Doors en Darby Mirrors ons oog voor detail niet. We zorgen voor zwarte, regelbare Blum scharnieren bij de kaderdeuren. Ook de vijsjes, noodzakelijk voor de montage achteraan, en de inlegrubbers om het glas te beschermen, zijn zwart. Qua glas staat een hele reeks mogelijkheden ter beschikking: standaard glasvullingen zoals helder, gezuurd, spiegel, … En ook vernieuwende en vintage glasvullingen zoals Crepi, Oceanic, … Interieurarchitecten hebben maar liefst zestien glasvullingen waarmee ze creatief aan de slag mogen gaan.”

Een eigen website, vlot leesbaar op pc, smartphone en tablet, ondersteunt het Darby Doors programma.

Online en offline ondersteuning

Du Pont gelooft rotsvast in het Darby Doors programma. De groothandelaar en fabrikant zorgde voor een eigen website om de reeks en de mogelijkheden ervan voor te stellen. Via de website kan de collectie glasvullingen worden bekeken en inspiratie worden opgedaan voor eigen projecten. Met een eigen login, aan te vragen bij Du Pont, krijgen gebruikers onder meer toegang tot een online configurator. “In enkele kleine stappen brengt deze configurator je naar de gewenste kaderdeur en vulling én een correcte prijs”, geeft Leyssens aan. “Alles naar wens? Dan kan vanuit de configurator de bestelling worden doorgegeven naar de productieafdeling.”

Wie graag de mogelijkheden van Darby Doors in het echt beleeft, kan een bezoekje brengen aan de showroom. Leyssens toont er graag de opties aan de hand van een voorbeelddeur en sets met kleine glasvullingen. Een demoset, bestaande uit een profiel met kleine voorbeelden van de verschillende glasvullingen is eveneens beschikbaar. Zo kunnen gebruikers hun klanten gepast begeleiden.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details