NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Witte alu kaderdeuren met gegeerde steellook
Kies zelf het aantal en de positie van de verticale en horizontale verdelingen.

Witte alu kaderdeuren met gegeerde steellook

Innoveren en evolueren, mee met trends en de vraag van de markt. Het dynamisch ondernemerschap zit verweven in het DNA van Du Pont, de groothandel in meubelbeslag en -onderdelen die zich daarnaast ook toelegt op onderscheidend maatwerk. Met Darby Doors, de alu kaderdeur die in het state-of-the-artatelier volledig op maat gerealiseerd wordt, speelt Du Pont in op de steellook trend die zich onverminderd doorzet. Eerst in het mat zwart en nu ook in een nieuwe witte uitvoering die het eigentijdse interieur naar een hoger niveau tilt.

Het slanke design van de Darby-kaderdeur geeft het keukendesign extra cachet.

Meerwaarde creëren, daar draait het bij Du Pont om. Al sinds 1987 biedt Du Pont innovatief meubelbeslag en aanverwante producten aan, een gamma dat gestaag groeide en evolueerde tot een totaalaanbod dat zijn weg vindt naar iedereen die professioneel hout verwerkt. Meerwaarde bieden doet Du Pont niet alleen met een uitmuntende, flexibele en persoonlijke service op maat van de vakman, maar sinds 2017 ook met vernieuwend maatwerk waarmee het bedrijf inspeelt op een leemte en concrete behoefte in de markt. De steellook kaderdeur op maat, aangeboden onder het label Darby Doors, is daar een treffend voorbeeld van. 

Het Du Pont bedrijfsgebouw in Grobbendonk, met toonzaal en atelier van 3.000 vierkante meter.

Modern wit RAL 9016

Het Darby Doors-concept heeft zich ondertussen ruimschoots bewezen. De matzwarte alu kaderdeuren met slank design (20 x 20 mm), op maat gemaakt in eigen atelier, vinden nu al een vijftal jaar hun weg naar heel wat bijzondere projecten: van keuken tot leefruimte, van dressing tot slaapkamer. Het design kan worden doorgetrokken doorheen het hele interieur. Alain Leyssens, zaakvoerder Du Pont: “Vanuit de sector, en vooral dan de interieurarchitecten, kwam de uitdrukkelijke vraag naar een witte variant. Vandaar de uitbreiding van het programma met Darby kaderdeuren RAL9016, uiteraard ook helemaal op maat.” Dat deze uitbreiding er nu komt, is niet toevallig. Niet alleen is er de interieurtrend, bovendien werd de productiecapaciteit door de verhuis naar de nieuwe vestiging in Grobbendonk aanzienlijk uitgebreid. Met het atelier van 3.000 vierkante meter en een extra CNC-machine kan Du Pont de klant nu nog beter van dienst zijn, met een sterke prijs-kwaliteitverhouding en korte levertijden die gegarandeerd blijven.

Ontdek de ongelimiteerde mogelijkheden.

Steeds anders, telkens uniek

Net zoals voor de matzwarte Darby-kaderdeur zijn de mogelijkheden ook voor de witte uitvoering legio en zelfs zo goed als oneindig. “We hebben nog nooit twee keer exact dezelfde kaderdeuren gemaakt en dat zal hoogstwaarschijnlijk nooit gebeuren”, vult Alain Leyssens aan. Steeds anders, telkens uniek. Via de online prijs- en bestelconfigurator kan de professional eenvoudig de kaderdeur op maat samenstellen. Je kiest zelf het aantal en de positie van verdelingen – zowel horizontaal als verticaal – en het soort glas. Afhankelijk van de toepassing, is er keuze uit tot wel negentien verschillende glasvullingen. “Maar ook de interieurarchitect die zelf een uniek ontwerp als vulling wenst te integreren, bedienen we graag. We denken mee met onze klant”, aldus nog de zaakvoerder. Belangrijk om weten: Darby-kaderdeuren zijn uitgerust met BLUM-scharnieren met 3D-regeling waardoor onder meer de perfecte uitlijning met andere keukenfronten steeds gegarandeerd wordt. Naast een greeploze tip-on opening heeft Du Pont ook een gamma aan knoppen en grepen voor Darby Doors, in het zwart en binnenkort dus ook in het wit. Personalisatie troef.

Keuze uit negentien verschillende glasvullingen waaronder het trendy ‘dark grey’.

Meerwaarde door maatwerk en service

Maatwerk is dus het motto. Naast Darby Doors biedt Du Pont met Darby Pivot en Darby Slide ook pivoterende deuren en schuifdeuren op maat aan. Ook vaste wanden behoren tot de mogelijkheden. Darby Mirrors staat op zijn beurt voor slank omkaderde badkamerspiegels, desgewenst met verlichting en verwarming. Dit laatste brengt ons bij het maatwerk in ledverlichting, aangeboden als montagevriendelijke ‘plug-and-play’ oplossing. Niet alleen het maatwerk maar ook de service staat hierbij centraal. Du Pont wil dicht bij zijn klanten staan en flexibel inspelen op de concrete wensen. Levering gebeurt met eigen transport en is steeds gratis. Alain Leyssens: “Ook als technische groothandel in sierbeslag willen we ons onderscheiden door service. Alles wat in de catalogus staat, hebben we in voorraad en leveren wij per commissie. Individueel verpakt, met een etiket waarop het aantal, een foto van de knop of greep en de referentie van de klant vermeld staat. Dit maakt het voor de klant eenvoudig om de zending meteen toe te wijzen aan het bepaald meubel.” De recente webshop – door corona een must, maar nu een deugd – maakt kiezen en bestellen trouwens extra eenvoudig. Maar ook wie persoonlijk geadviseerd wil worden, vindt uiteraard gehoor. Du Pont,
at your service. 

De nieuwe witte alu kaderdeur als onderdeel van een eigenzinnig maatmeubel in de leefruimte.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details