NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Wijzigingen raad van commissarissen DKG

Wijzigingen raad van commissarissen DKG

Mevrouw Françoise Dechesne (1964) is benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen van DKG Holding bv. Zij volgt hiermee de heer Folkert Sneep op, die de functie van voorzitter 6 jaar heeft vervuld. Françoise is sinds 2018 lid en heeft uitgebreide ervaring in toezichthoudende functies.

Daarnaast is de heer Jeroen Princen (1965) toegetreden als lid. Jeroen is advocaat en ervaren commissaris. Met deze benoemingen neemt DKG afscheid van Folkert Sneep en Tymon Sevenster als lid. Met de toetreding van Jeroen Princen en de bestaande leden Françoise Dechesne, Margaretha Smits en Laetitia Smits van Oyen bestaat de raad van commissarissen van DKG uit vier leden.

Over DKG

DKG is de groep achter de Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Daarnaast worden vanuit DKG Keukens private label keukens ontwikkeld. De keukens worden geproduceerd in de eigen keukenfabriek in Bergen op Zoom. De kern van de activiteiten ligt in Nederland, maar DKG is ook actief in België, het Verenigd Koninkrijk, het Midden-Oosten en Marokko.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details