NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“We zijn een ecosysteem­fabrikant”
Met elkaar verbonden toestellen vormen een ecosysteem.

“We zijn een ecosysteem­fabrikant”

Een reis door de Haier-wereld: dat was het opzet van hun beursstand op area30. In vier themagebieden kreeg de bezoeker een inkijk in de innovatieve visie op veelzijdigheid van de fabrikant. Bij de presentatie van nieuwe toestellen was er meteen ook tijd om te brainstormen over toekomstige mogelijkheden en innovaties.

Haier noemt zichzelf ecosysteemfabrikant. Robert Meenink van Haier geeft graag een woordje uitleg: “Met de slimme toestellen die we vandaag ontwikkelen, willen we meer bereiken. Een 360°-benadering waarbij we oplossingen, technologieën en innovaties dusdanig met elkaar verbinden en met elkaar laten samenwerken dat er echt een verschil wordt gemaakt. Zo verbeteren we ongetwijfeld het dagelijks leven van de gebruikers en de wereld om ons heen.”

Is het een tablet? Is het een oven? De Chef@Home-oven is het allebei.

Goed ontvangen

Qua productontwikkeling zet Haier volop in op de energiezuinigheid van haar toestellen en het gebruiksgemak ervan. “Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn hot topics en daar moeten we met z’n allen mee aan de slag”, weet Meenink. “Zo zijn we er bij onze vaatwassers in geslaagd om de I-Pro Series 7 Plus te realiseren, een vaatwasser in klasse A-30% die uitstekende prestaties levert met een minimum aan geluidsproductie. De aanwezigheid van kunstmatige intelligentie en geavanceerde technologieën laat toe om deze maximale energie-­efficiëntie te bereiken. Bijkomend gegeven: het stimuleert de consument om duurzame gewoonten aan te leren.” Ook ontdekt op de stand van Haier: de Double Drawer-vaatwasser, een designtoestel bestaande uit twee laden. “De laden zijn apart of samen te gebruiken”, legt Meenink uit. “Zo kan je bijvoorbeeld de ene lade gebruiken om de vaat te wassen terwijl de andere wordt gevuld. Het werkblad blijft zo altijd schoon. We voelen aan de reacties van de bezoekers dat er potentieel zit in deze Double Drawer.”

De Double Drawer-vaatwasser beschikt over twee laden die samen of apart te gebruiken zijn.

Ovenparadepaardje

In de overkoepelende Haier-groep is Haier het merk dat zich toelegt op geavanceerde technologie, superieur design en premium, op maat gemaakte ervaringen. Een blikvanger op de stand, perfect in lijn met deze visie, was absoluut de Chef@Home-oven. Het glas van de ovendeur is een echte tablet en alle ovenfuncties zijn dus te bedienen met touch control via deze tablet en via de hOn-app. Een geïntegreerde camera toont de binnenzijde van de oven. Tijdens het bereiden van een maaltijd staan alle technologieën ter beschikking die het voedsel in de oven herkennen en meteen de meest geschikte kookparameters instellen. Dankzij de browserfunctie is de oven tot veel meer in staan dan eten bereiden. Video- en muziekstreaming zijn mogelijk dankzij het geïntegreerde audiosysteem “Zo kan je tijdens het bereiden van de maaltijd naar je favoriete muziek luisteren”, besluit Meenink

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details