NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
We stellen je de nieuwe chef voor: 5650T2!

We stellen je de nieuwe chef voor: 5650T2!

In professionele keukens, kantines, de voedingsindustrie, … moeten de kranen tegen een stootje kunnen, vooral tijdens drukke momenten. Tegelijkertijd draagt hun ontwerp bij tot de kwaliteit van het water. DELABIE‘s kranen voor intensief professioneel gebruik zijn tegen deze eisen opgewassen, zoals de 5650T2 keukenmengkraan met groot debiet bewijst.

Hard als spijkers

Deze nieuwe mengkraan met zijn slanke design is perfect afgestemd op de behoeften van professionele keukens. Hij is gemaakt van verchroomd messing en is bestand tegen intensief gebruik. De uitloop is voorzien van een versterkte basisbevestiging voor optimale ondersteuning en geleiding. Bovendien is de 5650T2 uitgerust met niet-regelbare mechanismen. De mengkraan is gemaakt van kalk- en roestwerend materiaal. De mechanismen zijn bestand tegen de hoge temperaturen van heet water, die in professionele keukens kunnen oplopen tot 90°C.

Optimale hygiëne

Het is algemeen bekend dat hygiëne in de keuken speciale aandacht vereist. Voor een langdurige hygiëne is het van essentieel belang de kalkaanslag op de kraan tot een minimum te beperken en de kwaliteit van de watertoevoer te garanderen. De 5650T2 mengkraan is voorzien van een uitloop met een gladde binnenkant, vrij van oneffenheden, wat de groei van bacteriën beperkt.

Deze nieuwe mengkraan is ontworpen om te voldoen aan een essentieel principe van keukenhygiëne: de dagelijkse reiniging. Het slanke ontwerp maakt het gemakkelijk schoon te maken en beperkt bacteriële niches.

Een duurzame oplossing

Een andere belangrijke vereiste in professionele keukens is een korte vultijd van grote kookpotten en wasbakken om de afwas te kunnen doen. Mengkranen met volledige doorstroomopening met een hoog debiet bieden hierop het perfecte antwoord. De 5650T2 mengkraan is ontworpen om het vullen van potten en pannen te vergemakkelijken, vooral tijdens drukke momenten. Het volledige debiet wordt verkregen door een eenvoudige beweging van de hendel, die ideaal aan de zijkant is geplaatst voor een gemakkelijke opening. Bovendien maakt het ontwerp van de keukenmengkraan een debiet van 60 l/min bij 3 bar mogelijk voor snel vullen.

De kraan is voorzien van een draaibare uitloop om het verplaatsen en vullen van grote potten te vergemakkelijken. Om het gebruik van de mengkraan te vergemakkelijken, wordt ook bijzondere aandacht besteed aan de ergonomie.

Een gestroomlijnd ontwerp, gemakkelijk te installeren

De keuze van kranen voor professionele keukens is van essentieel belang voor de goede werking van je zaak. De 5650T2 mengkraan heeft een strak design dat geschikt is voor elke omgeving. Deze mengkraan bestaat bovendien in twee maten, met verschillende valhoogte om aan alle verwachtingen en behoeften van professionele keukens te voldoen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details