NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Wat telt, is wat erachter schuilgaat”
COMPAIR® BIXO laat de kookdampen naar buiten stromen en verhindert tegelijkertijd dat (koude) lucht binnenkomt.

“Wat telt, is wat erachter schuilgaat”

Verkeerde onderdelen of eventuele fouten bij planning en plaatsing van de dampkap doen het prestatie­vermogen ervan (drastisch) afnemen. Gelukkig weet Naber hier wel raad mee en biedt het een passende oplossing voor elk apparaat.

De Duitse fabrikant Naber specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van keukentoebehoren in een heel breed assortiment en daar horen componenten en technologieën die de luchtafvoer verbeteren absoluut bij. Luchtafvoer of recirculatie, downdraft of traditioneel met een dampkap boven het kookveld, Naber ontwikkelt er inventieve componenten voor.

Snel en stil veel lucht naar buiten

Het COMPAIR®-systeem werd enkele jaren geleden geïntroduceerd en bewijst sinds de eerste dag zijn nut. Vernuftige ingrepen bewaken de effectieve luchtstroom zodat ook bij een lage vermogenstand veel kookdamp wordt verwijderd zonder daarbij veel geluid te produceren. Bovendien passen alle componenten op elke dampkap. Ook de muurdoorvoerunit COMPAIR® BIXO past perfect in het verhaal. Deze gecertificeerde oplossing op basis van een eigen ontwikkeld sluitmechanisme laat de kookdampen wel naar buiten gaan maar verhindert (koude of warme) lucht om naar binnen te komen. 

Ook voor downdraft

‘Downdraft is here to stay’ en dat weet Naber maar al te goed: “Een mogelijk probleem situeert zich bij een niet-optimale luchtgeleiding en -reiniging. De vochtige lucht kan bijvoorbeeld in de onderkast en aan aangrenzende oppervlakken condenseren wat dan weer tot een vochtprobleem kan leiden. Daarom ontwikkelden we een uitgebreid aantal oplossingen die de luchttransportcapaciteit optimaliseren en tegelijkertijd de geluidshinder doen afnemen.” Zo is er COMPAIR® GREENflow dat uit verschillende modules bestaat en in de sokkel onder de keukenkast wordt gemonteerd. De lucht wordt verdeeld over de verschillende ventilatieboxen, allemaal met een mooi uitlaatrooster, zodat de gereinigde lucht haast onopgemerkt terug in de keuken wordt geblazen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details