NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Wanneer verlichting en accessoires samenkomen
Handige haakjes, op een rail of apart te verkrijgen, om bijvoorbeeld pannenlappen aan te hangen.

Wanneer verlichting en accessoires samenkomen

Het werkblad, de oven, de dampkap, de keukenkraan. Allemaal toestellen die prominent in beeld staan en veelvuldig worden gebruikt. Inlegbakjes voor bestek en afvalsorteersystemen vallen iets minder op maar krijgen toch ook hun deel van de spotlight. Maar ook veel minder opvallende accessoires maken het leven en werken in de keuken zo veel eenvoudiger. HERA heeft zo’n handige accessoires in het assortiment.

Het belang van een geschikte functionele verlichting steken we niet langer onder stoelen of banken. Ook in de keuken heeft het al even zijn intrede gedaan. Dat klinkt HERA als verlichtingsspecialist uiteraard als muziek in de oren. Ze ontwikkelden met de Intero-Line een reeks die diffuse sfeerverlichting naar boven combineert met een functionele verlichting op het werkblad. HERA voegt er ook handigheidjes aan toe die het voor de gebruiker van de keuken nog praktischer maken.

De wijnglazen meteen bij de hand dankzij de glazenhouders.

Sterke lichtprestaties

Een verlichtingsfabrikant heeft uiteraard scherpe aandacht voor de prestaties van de lichtbron. Zo staat HERA garant voor een uitstekende kleurweergave (CRI>90) wat betekent dat we de kleuren van bijvoorbeeld de ingrediënten heel natuurgetrouw waarnemen. Ook de lichtopbrengst is zeer goed. Door verschillende modules aan elkaar te koppelen, creëer je een langlopende lichtlijn met bovendien ook doorlopend de mogelijkheid handige accessoires te monteren. Zowel de lichtmodules als de accessoires zijn beschikbaar in twee kleuren, namelijk zwart en rvs-look.

Handige features

Intero is meer dan verlichting alleen. Een pakket handige accessoires voorziet de keuken, en ook andere kamers in een huis, van handige hulpmiddeltjes. Denk daarbij aan legplankjes, houders om bijvoorbeeld wijnglazen aan te hangen, houders om een keukenrol aan te bevestigen, kleine haakjes apart of een rail met vijf haakjes eraan vast. “Je merkt amper op dat de accessoires er zijn maar ze zijn super handig”, weet HERA. Bovendien bestaat de mogelijkheid een usb-lader in te werken. “Want een mobiel toestel nemen we overal mee naartoe”, besluit de fabrikant. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details