NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Voor een mooie kooktijd
Subtiel geïntegreerde verlichting, een van de stijlvolle accenten bij Designo.

Voor een mooie kooktijd

Een omvangrijk dienstenaanbod en talrijke marketingconcepten om de aangesloten handelspartners een stevige duw in de rug te geven. Dat is het topantwoord wanneer we vragen naar de corebusiness van MHK Belgium. Maar wist je ook dat er ondertussen drie eigen merken van de MHK Group in België beschikbaar zijn. Na neola in onze vorige editie lees je hier meer over Designo.

MHK Group werkt voor de ontwikkeling en productie van haar eigen merken samen met de grootste en meest toonaangevende Duitse keukenproducenten. “De kwaliteit en de uitgebreidheid van het gamma van Designo staan dus buiten kijf”, aldus Jeroen Geldhof van MHK Belgium. “Het volledige standaardgamma van de keukenproducent in kwestie wordt aangevuld met verschillende exclusieve features om zo het Designo-gamma te vormen. Naast de omvang van het assortiment valt de spectaculaire verhouding prijs-kwaliteit op en garanderen we een hogere marge voor de keukenhandelaar. In 2021 kwamen er in België maar liefst zes Designo-verkooppunten bij wat het totaal op dertien brengt. Een mooi aantal als je weet dat Designo pas sinds 2019 in België verkrijgbaar is. Een van de enthousiaste partners is wel R&O Partners uit Dendermonde.”

Een zwarte keuken is in, dus ook bij Designo verkrijgbaar.

Steeds een mooie kwaliteitskeuken

“Het assortiment van Designo is inderdaad immens, zo groot dat we voor alle budgetten en voor alle vragen wel een oplossing vinden.” Aan het woord is Otman Boukhzar die enkele jaren geleden, zonder enige ervaring in de keukensector maar overlopend van passie, R&O Partners oprichtte. “We kwamen al snel bij MHK Belgium uit die ons vandaag op verschillende vlakken perfect ondersteunen. Door het lidmaatschap bij MHK Belgium ontdekten we ook het eigen merk Designo dat een hele reeks troeven naar voren schoof die wij ook benadrukken. Kwaliteit uiteraard. Aandacht voor detail. Stijlvolle accenten. Denk maar aan een subtiel verlichte greeplijst, om maar een van de vele mogelijke voorbeelden te noemen. Een heel goede en kwalitatieve keuken, dat is een zekerheid met Designo.”

Doordacht keukenmeubilair en praktische accessoires.

Troeven van MHK-lidmaatschap

Jeroen Geldhof vult aan: “De samenwerking met de Duitse keukenfabrikant geeft inderdaad een heel ruim assortiment en het garandeert ook de kwaliteit van de keukens. Een opvallend kenmerk binnen Designo zijn de verschillende beschikbare corpushoogten. Zo houden we ook rekening met wie groter is dan gemiddeld en dus moeite ondervindt met een standaardmaat. Naast de corpushoogte 75 centimeter is met name ook 90 centimeter mogelijk. Nog een sterk punt van Designo zijn wel de lakkeukens, al kunnen we, zoals Otman reeds zei, zeker voor iedere consument een Designo-keuken uittekenen. Het lidmaatschap van MHK Belgium geeft de keukenhandelaar, naast de mogelijkheid een van de eigen merken te voeren, bovendien toegang tot alle oplossingen van de contractleveranciers. Zo koppelen we het aantrekkelijk design, de slimme interieuroplossingen en de meest moderne toestellen aan de beste marge voor de MHK Belgium handelspartners. En voor de consument is er gegarandeerd een mooie kooktijd, want zo luidt het motto van Designo.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details