NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Vernieuwde elegantie en duurzame kwaliteit
Deze zachtgrijze grafiettint is één van de drie nieuwe kleuren die zich laat opmerken in de Loop & Friends-collectie.

Vernieuwde elegantie en duurzame kwaliteit

Hoogwaardige materialen, doordachte functionaliteit en tijdloos design met de nadruk op een vernieuwde elegantie en een vleugje – of stevige dosis – kleur voor wie dat wenst. Dit is wat Villeroy & Boch voor de vernieuwde badkamer, een plaats waar welbevinden centraal staat, in petto heeft. 

Villeroy & Boch speelt met zijn nieuwste collecties in op badkamers die het functionele ver overstijgen. Ontspanning en wellness staan centraal, net als individueel design, met wastafels, baden en tijdloze meubelen die gemaakt zijn om mooi te zijn en te blijven. Dit laatste gaat trouwens ook op voor de keramische spoeltafels die de kwaliteit van Villeroy & Boch tot in de keuken brengen. Een greep uit de nieuwste en actuele collecties. 

Tijdloze pastels voor een retro knipoog.

Elegant designstatement

Wat al goed is, kan soms nog beter. Dat is alvast het geval voor de Villeroy & Boch-badkamerserie Loop & Friends, vertrouwde bestseller, die een nieuwe look kreeg aangemeten: nog slanker en eleganter. Samen met deze vernieuwde elegantie, zowel voor de wastafels als badkuipen, wordt er een nieuw kleurenconcept voorgesteld met, naast traditioneel en helder wit, drie effen matte kleuren: Ebony (zwart), Graphite (grafietgrijs) en Almond (beige). Bij Villeroy & Boch spreken ze van het 3 x 3 x 3-concept: drie vormen (ovaal, rond en rechthoekig), drie installatiemogelijkheden (opbouw, klassieke inbouw of onderbouw) en tot slot dus de drie nieuwe kleuren. Wat meteen opvalt: het slanke silhouet, mogelijk gemaakt door het gebruik van TitanCeram met titaniumoxide die het keramiek haar buitengewone sterkte bezorgt. De nieuwe Loop & Friends-baden sluiten fraai aan bij het silhouet van de wastafels en zijn verkrijgbaar als inbouw- of wandmodel met keuze uit ovale of rechthoekige binnenvorm. Bovendien kunnen de inbouwbaden worden uitgerust met optionele whirlpoolsystemen. De vernieuwde Loop & Friends-collectie laat zich onder meer mooi combineren met de Collaro of Legato-meubelreeks van Villeroy & Boch, beschikbaar in eigentijdse kleuren en oppervlakken en desgewenst voorzien van geïntegreerde ledverlichting. Een toilet uit de Subway 2.0-serie, ook te verkrijgen in de matte kleuren Ebony, Graphite en Almond, vervolledigt het esthetische, sfeervolle en eigentijds totaalplaatje.

Kleur mag en kan bij Villeroy & Boch: de Artis-opzetwastafel in de kleur Rust.

Vloeiende contouren en duurzame kleuren

Het keramiek van Villeroy & Boch leent zich uitermate tot het creëren van vloeiende contouren, fijne randen en organische vormen. Bovendien is het uitvoerbaar in een waaier aan duurzame kleuren. En wat opvalt: kleur bepaalt anno 2022 de nieuwe badkamer en laat toe verder te personaliseren. Villeroy & Boch nam de Deens-Duitse kleurenexperte Gesa Hansen onder de arm die onder meer de Artis-wastafelcollectie extra kleur gaf. Het assortiment Artis wastafels in BiColour-look werd recent nog uitgebreid met nieuwe en sprekende kleuren: Indian Summer, Sage Green, Rust en Bordeaux. Dit maakt dat deze opzetwastafels in Titanceram vandaag verkrijgbaar zijn in vier verschillende vormen (vierkant, rond, rechthoekig en ovaal), negen BiColour-varianten en twee tinten wit. Nog in samenwerking met Gesa Hansen werd een heus kleurenconcept ontwikkeld, met handig kleurenwiel, dat zowel ontwerper als klant ondersteunt in zijn kleurkeuze met inspirerende voorbeelden, een beetje kleurentheorie en talrijke tips. Met het Colour on Demand-concept is het bovendien mogelijk om eveneens het bad – vrijstaand of tegen de wand – in een kleur naar keuze uit te voeren.

Over baden gesproken: ook het indrukwekkende Theano-eilandbad in Quaryl, ontworpen door Christiaan Haas, laat zich opnieuw opmerken: nu ook verkrijgbaar in de nieuwe matte kleur Grey.

De vernieuwde Loop & Friends-waskom in de kleur Almond, hier in combinatie met het Legato-meubel, beide van Villeroy & Boch.

Voor de keuken

Daarnaast laat Villeroy & Boch zich opmerken met een collectie keramische spoeltafels die een eigentijds design combineren met uitstekende producteigenschappen. Net als bij de wastafels in de badkamers garandeert de hoogwaardige veredeling van het keramiek, met 100 procent natuurlijke grondstoffen, niet alleen het makkelijke onderhoud maar ook de hoge slag- en krasbestendigheid. TitanCeram van Villeroy & Boch combineert verschillende mineralen met titaniumdioxide wat het materiaal extra sterk en duurzaam maakt. De CeramicPlus veredeling van het keramische oppervlak zorgt bovendien voor een poriënvrije afdichting waarop vuil en kalk geen vat hebben. Samengevat: de keramische spoelbakken van Villeroy & Boch zijn kras-, snij-, vlek-, slag-, zuur- en hittebestendig. Hete pannen kunnen inderdaad zonder zorgen rechtstreeks op het oppervlak worden geplaatst. Tot slot biedt Villeroy & Boch een ruime keuze aan modellen – inbouw, vlakbouw en onderbouw – in een waaier aan kleuren. Voor individueel design, ook in de keuken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details