NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Vergroot het gemak in de keuken
Fusion Round in de meest recente kleur messing patina.

Vergroot het gemak in de keuken

En dat wil Quooker keer op keer bewijzen, met de kraan zelf maar ook met een app die op virtuele wijze de kraan in je keuken plaatst.

De kraan die alles kan, het is een boude uitspraak waarmee Quooker de voordelen van haar kraan ten opzichte van een traditionele keukenkraan in de verf wil zetten. De Nederlandse kranenfabrikant overloopt dan ook graag deze voordelen die als rode draad doorheen het assortiment stromen.

Quooker Flex in de kleur Black.

Tijd en energie

Eén keukenkraan die zorgt voor koud, warm en kokend water, maar ook gekoeld en bruisend water als je de kraan combineert met de Quooker CUBE. Rechtstreeks uit de kraan. “Van tijdswinst en gebruiksgemak gesproken”, aldus de fabrikant. “Koken gaat een stuk sneller als je niet moet wachten tot het water kookt. En meer energie verbruiken doe je ook al niet. Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker-kraan zeker niet meer energie dan met een waterkoker. Voeg je hier een COMBI-reservoir aan toe, dan is het zelfs mogelijk energie te besparen. Dit reservoir zorgt voor kokend én warm water. De kraan onnodig laten lopen in afwachting van water is niet langer nodig, het water is er meteen. Het COMBI-reservoir is als het ware een ‘boiler’ met hoogvacuümisolatie en dus de zuinigste warmwatervoorziening in de keuken.”

Volkomen veilig

Kokend water direct uit de kraan, is dat wel veilig? Het is ongetwijfeld de vraag die een Quooker-specialist het meest te horen krijgt. Quooker: “Ons antwoord is duidelijk: een Quooker is de meest veilige keuze voor ieder huishouden. Daar zorgen verschillende veiligheidsmaatregelen voor: een kindveilige bedieningsknop, de volledig geïsoleerde uitloop, een lampje dat gaat branden bij het tappen van kokend water, een druppelvormige waterstraal en geen massieve. En misschien nog de belangrijkste: een Quooker valt nooit om, in tegenstelling tot een waterkoker of een pan waarbij dat wel kan gebeuren.”

Welke Quooker-kraan past het best in je keuken? Ontdek het via een speciale app.

Digitale tijden

Quooker speelt al geruime tijd in op de huidige uitdagingen die de wereldwijde pandemie met zich meebrengt. Het organiseert met succes een digitaal alternatief voor een fysiek bezoek, namelijk de virtuele showroom. Via een persoonlijk gesprek op afspraak of tijdens een groepssessie legt een Quooker-specialist je alles uit over het systeem waarmee de kraan werkt. Daarna volgt een rondleiding via verschillende camera’s doorheen de showroom waarbij het hele assortiment van kranen wordt getoond. Ook demonstreert de Quooker-specialist live de werking van het systeem en overloopt hij stap voor stap de voordelen ervan.

Bovendien kan iedereen via een QR-code testen hoe een Quooker-kraan er in de eigen keuken zou uitzien. Quooker augmented reality laat dit eenvoudig toe: simpelweg de code scannen met de smartphone, de gewenste kraan in de gewenste finish selecteren en op het icoontje ‘view in AR’ klikken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details