NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Vast aanspreekpunt voor elk decoratief en constructief plaatmateriaal
Grote stalen inspireren voor elk project.

Vast aanspreekpunt voor elk decoratief en constructief plaatmateriaal

Wie interieurprojecten uitwerkt, heeft plaatmateriaal nodig. Bij Vanca Group vind je alle soorten panelen die je zoekt. Kunststof of fineer? Je kiest uit uiteenlopende decoren en afwerkingen. Ook constructieve panelen bestel je eenvoudig mee. Zo reken je op een totaalaanbod met een hoge kwaliteit en een architecturale meerwaarde.

Vanca Belgium begon 55 jaar geleden met de invoer van decoratieve laminaten en met de productie van vlakverlijmde en gepostformeerde panelen. Ruim een halve eeuw later is de onderneming uitgegroeid tot de specialist in decoratief plaatmateriaal. Met Placabois versterkten hoogwaardige fineren het assortiment en IWP voegde technisch en constructief plaatmateriaal toe aan het aanbod. Deze drie specialisten in hun niche huizen voortaan onder de overkoepelende naam Vanca Group. Forma, voor het verwerken van panelen op maat, en de eigen transportdienst Lamitrans vervolledigen het plaatje. Voor de interieurprofessional betekent dat één aanspreekpunt voor al het decoratieve en constructieve plaatmateriaal voor je project. 

Onder meer in het Panellab in Gullegem ontdek je alle mogelijkheden.

Eén expert, alle productkennis

Een fineerexpert van Placabois en een specialist in decoratieve kunststofplaten als adviseur? Met de introductie van Vanca Group krijg je voortaan alle informatie en ondersteuning van één vertegenwoordiger. Die is van alles op de hoogte en denkt ook producttechnisch mee. “Handig, want in een interieurproject worden kunststof en fineer vaak gecombineerd. In vele gevallen is daarnaast ook constructief plaatmateriaal nodig. Bij Vanca Group reken je op gebundelde kennis en een breed assortiment”, licht Axel Devos, CEO van Vanca Group, toe.

Drie inspirerende Panellabs

Dezelfde persoonlijke begeleiding doorheen het totaalaanbod krijg je in een van de Panellabs. In Gullegem, Herk-de-Stad of Mill (NL) maak je kennis met de materialen, de collecties en de vele mogelijkheden. “Het is de ideale plek om te experimenteren met het totaalaanbod op klein- en grootformaatstalen, moodboards op te maken en samen met je klant materialen te kiezen. Uit gekende, gerenommeerde merken stellen we onze eigen collecties samen. Die hebben we altijd op stock. Zo kan je snel en flexibel bestellen uit deze selectie.”

Vorig jaar kreeg het Panellab in Herk-de-Stad een volledige make-over. Sinds december ontdek je er nieuwe decoren en afwerkingen in een concept met cirkels. In elke ronde ‘kamer’ staat een merk centraal. Om de mogelijkheden optimaal te ervaren staan heel wat plaatmaterialen er op groot staal uitgestald. In de Panellabs krijg je nu één gids met alle productkennis.

Kleuren en decoren combineren, in kunststof en fineer.

Vertrouwde administratieve en productieflow

De productiebedrijven komen samen binnen Vanca Group als commerciële entiteiten. Toch blijven zowel de productie als de administratie van al de spelers afzonderlijk. Het grote voordeel voor klanten: bestellen en factureren blijft op dezelfde manier verlopen en ook de contactgegevens zijn ongewijzigd. “Als sterke commerciële groep bieden we met Vanca Group voortaan nog meer inspiratie voor totaalprojecten.. Zo wordt het combineren van diverse materialen eenvoudiger en kunnen we onze service verder verbeteren”, besluit Axel Devos. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details