NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Vanuit Cappeln de wijde wereld in
Beckermann: “De details maken het verschil.”

Vanuit Cappeln de wijde wereld in

27 keukenfabrikanten die op korte afstand van elkaar tegelijkertijd hun Hausmesse organiseren, daar moet je als keukenprofessional bij zijn. Ook Beckermann zette de deuren wagenwijd open en nodigde geïnteresseerde bezoekers uit. Het werd een daverend succes.

Löhne en omstreken, daar is het elk jaar in september over de koppen lopen. Dan is het immers de Küchenmeile, hét keukenevent waar keukenprofessionals wereldwijd steevast afspraak hebben om de innovaties van een pak fabrikanten te ontdekken. Dat omstreken mag je in het geval van Beckermann letterlijk nemen, zij zijn als het ware het buitenbeentje. “Beckermann ligt inderdaad wat verder weg van Löhne”, bevestigt Luc Buys die met Vialuc agent is voor Beckermann in België. “Maar dat neemt niet weg dat een heleboel professionals de weg naar Cappeln zochten en vonden. Een bezoek loonde zeker de moeite!”

Beckermann houdt de vinger aan de pols qua trends, getuige hiervan deze keuken die trendkleur zwart combineert met hout.

Persoonlijke kleurselectie

Een rondleiding doorheen de showroom van de fabrikant met meer dan 125 jaar ervaring leert ons dat hier nieuwe ideeën blijven ontstaan. “Of het nu voor de keuken, de woonkamer, de bijkeuken of het kantoor is, met Beckermann heb je steeds een oplossing bij de hand”, benadrukt Buys. “Eén van onze sterke punten is wel het Uni-Farbconcept, letterlijk vertaald het Uni-Kleurconcept. Dit betekent dat de kasten van binnen en van buiten identiek dezelfde kleur hebben. Dit concept trekken we nu ook door naar de Windsor-fineerfronten. De combinatie van kleur en materiaal bepaalt immers de uiteindelijke uitstraling van de nieuwe keuken en met het Uni-Farbconcept geven we de gebruiker een pak mogelijkheden. We zijn zeer trots te mogen melden dat we met deze doorlopende kleuren de Kitchen Innovation Award 2022 hebben gewonnen.”

Optische highlights

Beckermann zet fel in op kleuren en materialen, getuige daarvan eveneens de One Line gloss (binnenkleur mat, buitenkleur glanzend) en de nieuwe kleur grafiet 172 bij de Vario corpus. “Maar de innovaties gaan verder dan de introductie van nieuwe kleuren”, vult Buys aan. “Zo bieden we een sterkere Tip-on aan om de greeploze kasten nog makkelijker te openen en is er de mogelijkheid om deze in de corpus te boren. En de glaskasten met zwarte raamstructuur in verschillende afmetingen zijn steeds een optische highlight.”

Up-to-date communiceren

“Een volledig nieuwe website, compleet aangepast aan de huidige tijdsgeest, mocht eveneens niet ontbreken”, wijst Buys ons op nog een nieuwigheid. “De website is namelijk een belangrijke communicatietool, net als de knap vormgegeven brochures en de catalogus dat zijn. Naast al dat nieuws behouden we natuurlijk ook wat goed is. Zo werken we nog steeds met een zeer goede levertermijn van slechts vijf weken wat betreft melamine en bieden we 26 corpuskleuren aan voor de bijpassende fronten in melamine: uni-kleuren, betonkleuren en houttinten.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details