NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Van trendkleuren naar vaste waarde
Garanties over uniformiteit vind je enkel binnen hetzelfde merk, zoals deze Lanesto kraan, spoelbak en zeepdispenser.

Van trendkleuren naar vaste waarde

Om niet zomaar een gepaste kraan, maar bovenal een volledig concept aan te bieden, voorziet groothandel Ourea met huismerk Lanesto in zowel kranen als spoelbakken en andere accessoires. Telkens in dezelfde, uniforme PVD-kleuren.

Een PVD-coating zorgt voor een duurzaam en bijzonder effect. Niet alleen is de afwerking drie keer zo hard als die van een gechromeerde kraan, ze is ook enigszins transparant. Dat betekent dat onder de kleurlaag altijd nog de originele borsteling van het inox zichtbaar blijft, waardoor de metaalkleuren goud, koper en gun metal des te realistischer lijken.

Geen kleurnormen

In tegenstelling tot bij gelakte kranen, bestaan er voor de kleuren van PVD-coatings geen vaste standaarden. Combineer producten van verschillende fabrikanten en je kan dus met storende afwijkingen te maken krijgen. Allerminst wenselijk, als je weet dat het net omwille van de kleur is dat klanten voor PVD opteren. Om dat te vermijden voorziet Lanesto in een compleet gamma van kranen, spoeltafels en zelfs zeeppompjes.

De Selsiuz multifunctiekranen passen perfect in het rijtje Lanesto PVD-kleuren.

Modern of klassiek

Onder de Lanesto kranen zijn oplossingen te vinden voor elke stijl. De eerder neutrale Ancona eengreepsmengkraan met zwanenhals kan zowat elke klant bekoren. De rechte Monza zal vooral bij puristen in de smaak vallen. Zij die een meer rustieke stijl beogen vinden hun gading wellicht in de driegatsmengkraan Veneto met kruisvormige bedieningsknoppen. Ze zijn allemaal, net als andere Lanesto kranen, verkrijgbaar in de drie PVD-kleuren of geborsteld inox. Uittrekbare varianten zijn er telkens in geborsteld inox of gun metal.

Extra comfort

Wie in de keuken op uniformiteit noch op comfort willen inboeten, vindt bij Ourea verder nog multifunctiekranen van Selsiuz. Ongeacht of er van de kraan drie, vier of vijf functies verwacht worden, en opnieuw ongeacht de stijl, zijn alle Selsiuz modellen in exact dezelfde Lanesto PVD-kleuren beschikbaar. Een uniform zeeppompje maakt het plaatje helemaal af.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details