NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
V-ZUG heet Don Wijnschenk welkom en investeert in Nederland

V-ZUG heet Don Wijnschenk welkom en investeert in Nederland

V-ZUG, de marktleider in huishoudelijke apparatuur in Zwitserland, stelt Don Wijnschenk aan als Sales Director Nederland. Al meer dan een eeuw ontwikkelt en produceert het familiebedrijf hoogstaande producten die niet alleen het dagelijkse leven van de klanten eenvoudiger maken, maar hen bovendien inspireren. V-ZUG is synoniem voor Zwitserse topkwaliteit, elegant design en innovatieve productietechnieken. Zwitserse perfectie voor thuis dus. Dat is de filosofie achter dit bedrijf.

Don Wijnschenk heeft jarenlange ervaring in de keukenbranche en zal vanaf juli 2020 de positie van V-ZUG op de Nederlandse keukenmarkt verder versterken en vergroten. “V-ZUG is de marktleider in Zwitserland en zet continu in op groei in een zorgvuldig gekozen selectie van internationale markten.
V-ZUG doet dit met een duidelijke positionering als premiummerk, gecombineerd met producten en oplossingen die oneindig veel voordelen bieden voor de klanten. Hierdoor kan V-ZUG zich duidelijk onderscheiden binnen de gespecialiseerde keukenvakhandel. De verkoopstrategie wordt gekenmerkt door partnerships met professionele keukenspeciaalzaken. Dankzij de mooie marktpositionering die mijn gewaardeerde collega Michel Van Dommelen al heeft kunnen verwerven, zijn een degelijke ondersteuning voor de handelspartners en een hoogwaardige service voor de eindklanten al jarenlang een vaste waarde van het merk op Nederlandse bodem. Ik kijk er heel erg naar uit om zijn werk voort te zetten!”. Michel Van Dommelen, Sales Director BeLux, zegt: „Wij zijn blij Don in de V-ZUG-familie te mogen verwelkomen. Hij is bijzonder toegewijd, is gepassioneerd door de keukenbranche en zijn netwerk zal V-ZUG een boost geven in Nederland en onze marktpositie in dit land verbeteren.”

Dieter Elmiger, GM Greater Europe is rotsvast overtuigd: “Nederland speelt een cruciale rol in de versteviging van de marktpositie van V-ZUG als inspirerend merk in de keukenindustrie. Wij zijn een betrouwbare en toegewijde partner voor keukenspecialisten, architecten en ontwikkelaars. Nederland zal een drijvende kracht worden in ons globale groeiplan en we kijken ernaar uit om onze samenwerkingen met professionele zakenrelaties in Nederland naar een versnelling hoger te schakelen. Het is een hele eer dat Don zich bij ons team voegt. Zijn uitgebreide ervaring en knowhow zal een inspiratie en stimulans voor ons allen zijn. Hij zal het netwerk van partners in Nederland verder uitbouwen, ondersteund door het toegewijde team van V-ZUG.”

Voor meer informatie: www.vzug.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details