NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
V-ZUG en Sergio Herman: Een nieuwe orde grootmeesters ontmoeten elkaar in de keuken

V-ZUG en Sergio Herman: Een nieuwe orde grootmeesters ontmoeten elkaar in de keuken

Een blank canvas wordt een kunstwerk, koken krijgt een extra dimensie. Als koken een kunststroming was, waren V-ZUG en Sergio Herman pioniers. Precisie en perfectie zijn hun maatstaven, V-ZUG als bezieler van Zwitserse simplexity voor high-end huishoudelijk apparatuur, Sergio als sterrenchef. Vanaf vandaag versterken ze elkaar in een vooruitstrevende samenwerking. Sergio wordt de exclusieve ambassadeur van V-ZUG in de Benelux en zal intensief met de V-ZUG-toestellen aan de slag gaan en experimenteren. Samen zijn ze klaar om de internationale hobbykok- en chefswereld met hun collab van topniveau te inspireren tot nog grotere meesterwerken.

De receptuur van Zwitserse simplexity

De Zeeuws-Vlaamse sterrenchef Sergio Herman leerde V-ZUG kennen via een bevriende chef en V-ZUG-ambassadeur Andreas Caminada. Een Zwitserse klasbak die net als Sergio per gang een ode brengt aan de gebruikte ingrediënten, strevend naar de absolute perfectie van een gerecht. “Gerechten moeten stuk voor stuk van hoogstaand niveau zijn en tot in de details goed zitten en dat behaal je enkel door met de beste apparatuur te werken”, vertelt Sergio. “Toen Andreas vertelde over zijn samenwerking met V-ZUG en de visie achter het merk, was ik meteen getriggerd om er zelf mee aan de slag te gaan.”

V-ZUG’s visie wordt gestuwd door de Zwitserse simplexity, waarbij achter een bescheiden en minimalistisch design een hightech en innovatieve technologie schuilgaat. “Eenvoudig aan de buitenkant, maar met een explosie van kennis en smaak aan de binnenkant”, vindt ook Sergio. “Wat mij betreft, weet geen enkel merk de uitmuntende prestaties van V-ZUG te overtreffen.”

Grenzen verleggen

V-ZUG gaat enkel een samenwerking aan met chefs die er dezelfde gedachtegang op nahouden, chefs die weten hoe een chef-d’oeuvre eruit moet zien en waarbij een partnership op elk level tweeërlei is. Daarom wordt net Sergio Herman de exclusieve ambassadeur van V-ZUG voor de Benelux. “Sergio wil zich net als V-ZUG blijven heruitvinden”, klinkt het bij V-ZUG. “V-ZUG staat voor innovatie en streeft naar het verleggen van de grenzen van design en technologie in functie van de gebruiker.” V-ZUG’s manier van koken wordt bij de Zeeuws-Vlaamse chef dan ook naar waarde geschat. “Ik ga ook altijd op zoek naar nieuwe dimensies van ingrediënten en gerechten, en V-ZUG is hierbij de ideale partner.”

Wisselwerking onder grootmeesters

Ook buiten de keukenmuren ontmoeten Sergio Herman en V-ZUG elkaar, want beiden willen graag een grotere markt aanspreken dan louter het thuisland, zonder de kwaliteit van wat op het menu komt te staan, uit het oog te verliezen. Als ambassadeur zal Sergio verfijnde recepten ontwikkelen, met de toestellen aan de slag gaan in eigen, nieuwe projecten en op lange termijn deel uitmaken van een team van internationale ambassadeurs die in nauw contact staan met de R&D van V-ZUG. Hun culinaire kennis wordt ingezet voor de optimalisatie van de producten van V-ZUG, met het oog op het gebruiksgemak van iedere occasionele of doorgewinterde (hobby)kok. In september zal het eerste resultaat van de samenwerking tussen V-ZUG en Sergio Herman bekend worden gemaakt!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details