NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Trendy uitvoeringen voor spoelbakken

Trendy uitvoeringen voor spoelbakken

Dat een betonlook aan populariteit wint, is een understatement. Deze trendy kleur vindt zijn weg naar badkamers, vloeren… kortom naar allerhande interieurtoepassingen. Ook in de keuken vinden we deze afwerking meer en meer terug.

Het is spoelbakkenspecialist Blanco niet ontgaan: beton en betonlook zijn aan een felle opmars bezig. Blanco springt mee op de kar en biedt vanaf nu met de betonstijl een elfde kleur in graniet aan. Niet alle spoelbakken zijn beschikbaar in deze nieuwe afwerking, het betreft een beperkt betongamma.

Blanco

Blanco Adon XL past elegant in keukens met een architectonisch gevormd ontwerp.

 

Beton in opmars

Design zet meer en meer zijn stempel. De hedendaagse architectuur lokte het ontstaan van een trendbewuste materiaaloptiek uit die zich niet beperkt tot de buitenzijde van een woning maar ook naar binnen trekt. Deze denkwijze over materialen verklaart de populariteit van betonlook en natuurlijke tinten in de woning, zowel in de leefruimte als in de keuken.

Blanco

Een ideale aanvulling voor keukens met een loftkarakter, Blanco Pleon.

 

Blanco beschikte tot voor kort over tien kleuren in graniet. Daar is recent met de betonstijl een elfde bijgekomen. Blanco: “Het vertrouwde Silgranit® PuraDur® is nu ook verkrijgbaar in een unieke betonlook. Elke spoelbak is uniek, geen enkel kleurpatroon is identiek. Het gekende onderhoudsgemak en de robuuste eigenschappen van het materiaal blijven bestaan. Deze combineren perfect met het bijzondere uiterlijk en het aangename gevoel bij aanraking van de spoelbak.” Blanco biedt een betonvariant aan in de reeksen Adon XL, Etagon, Metra en Pleon.

Landhuisstijl

Beton is uiteraard niet de enige trendy afwerking in een keuken, en bij uitbreiding in het interieur. Blanco houdt de vinger aan de pols en stelt met Faron XL 6 S een nieuwkomer voor die ontwikkeld werd met de moderne landhuisstijl in het achterhoofd. Het Silgranit® PuraDur®-model kreeg typische dubbele groeven die aan lambriseringen doen denken. Het afdruipvlak en de kraanrichel zijn harmonieus op elkaar afgestemd, een gevoel dat extra wordt versterkt door de fijne profielrand die doorloopt op zowel de rand van de spoelbak als op het afdruipvlak.

Blanco

Geen beton maar wel trendy: Blanco Faron XL 6 S.

 

Naast het trendy uiterlijk overtuigt Faron XL 6 S door zijn functionaliteit. Een grote XL-spoelbak en een hoogwaardige uitrusting, met voorop een afgedekte overloop en het InFino® afloopsysteem, zorgen hiervoor. Daarnaast is, als optie, een snijplank uit massief essenhout verkrijgbaar. Deze kan zowel in de lengte- als dwarsrichting gebruikt worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details