NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Trefpunt voor de keukenbranche erg in trek

Trefpunt voor de keukenbranche erg in trek

Van 17 tot 22 september is het weer zover. Dan openen in Löhne de deuren van area30. Samen met cube30 vormt deze vak- en orderbeurs van organisator Trendfairs het centrale trefpunt tijdens de Küchenmeile. Het was nog nooit zo spannend voor ons team. De beurs is immers in trek als nooit tevoren. De elfde editie samen met cube30 en de online-uitbreiding via het platform kuechenherbst.online wordt beter dan alle voorgaande. De registraties overtreffen immers alle verwachtingen. Bezoekers uit Europa en daarbuiten krijgen er een vitrine met meer dan 130 exposanten en merken. Dat zijn nieuwe deelnemers, maar ook talrijke bedrijven, die op de vorige editie(s) aanwezig waren, zelfs verschillende exposanten die er al vanaf het eerste uur bij zijn.

De area30 is de beurs bij uitstek voor keuken- en interieurbouwers, kleine zelfstandigen, vertegenwoordigers van bedrijven uit de meubelindustrie en de elektro, de online handel en de bouwmarkten. De vele offertes voor de exposanten, de uitstekende stemming bij de bezoekers en de grote interesse op alle vlakken, maar ook de optimale locatie van dit evenement voor de keukenbranche, de periode in het jaar, de goede indeling, de perfecte services en de combinatie met het online platform maken area30 en cube30 tot een uniek event. 

Het intelligente concept slaat aan bij exposanten en bezoekers en hoeft dan ook geen grote aanpassingen. Hier en daar een beetje finetunen volstaat. We houden vast aan de talrijke services, want in een aangename sfeer worden de beste deals gesloten. Als een bezoeker zich goed voelt, neemt de impact van de gedemonstreerde producten alleen maar toe. Die bezoeker kan tijdens dit event op een ontspannen, maar ook geconcentreerde manier een veelvoud aan nieuwigheden uit alle mogelijke productsegmenten voor de moderne keuken ontdekken. Waar nodig sturen we bij op het vlak van dienstverlening en indeling van de beursvloer. Voor deze editie zullen we het buitenterras van 600 vierkante meter volledig uitrusten met meubilair en muziek, een coole cateringdesk, zonwering en verwarming. Zo creëren we een stukje Italië in Nordrhein-Westfalen en wordt het format van de vakbeurs area30 nog aantrekkelijker. Daarnaast krijgt ook de Catering Area, het geliefde hart van de beurs voor communicatie en networking, een grondige relaunch.

Als we één segment op deze editie van area30 toch extra aandacht moeten geven, dan outdoor cooking met alle toebehoren. We kunnen namelijk niet naast de groei van dit segment kijken. Speciaal voor deze producten hebben we een nieuwe, attractieve zone gecreëerd. En waar komen dergelijke keukens het beste tot hun recht? Inderdaad, buiten, zoals de naam al prijsgeeft. Deze outdoor cooking zone wordt onderverdeeld in zes lounges, waar telkens één product van een fabrikant gedemonstreerd zal worden. 

Daarnaast is er nog de link met kuechenherbst.online, het allesomvattende digitale beursplatform van de keukenbranche. Dit format is sinds 2010 uitgegroeid tot hét medium voor presentatie, communicatie en networking. kuechenherbst.online is beschikbaar voor, tijdens en na de beurs. Bezoekers krijgen al voor hun trip naar Löhne een preview van wat er getoond zal worden en kunnen zo hun bezoek beter plannen. Tijdens de beurs kan men via de smartphone aanpassingen aan het schema uitvoeren of verdere contacten afwerken. Na de beurs kan men via dit online platform eventuele gaten in het geheugen vullen, gedetailleerde informatie downloaden of de nieuwigheden tonen aan collega’s die in de firma bleven en de beurs niet bezochten.

Ook voor deze editie worden de nodige maatregelen genomen om exposanten en bezoekers op een veilige manier met elkaar in contact te brengen. We zijn goed voorbereid. Aangezien de hallen groter geworden zijn, werden ook aangepaste verwarmingssystemen en klimaatinstallaties geïntegreerd. We weten dat ventilatie een heel belangrijk item is. We maken gebruik van een systeem met continue toevoer van verse lucht. Voor de veiligheid van alle exposanten, bezoekers en medewerkers raden we toch aan jezelf regelmatig te testen en een masker te dragen.

De organisatie van area30 is er klaar voor. Deze beurs is het ideale trefpunt voor gesprekken en deals. Verbeterde services dragen hun steentje bij. Denk maar aan het eenvoudige Online-Check-in, waarmee bezoekers zich snel kunnen registreren of de gratis shuttle-service vanaf de parking aan de Albert-Schweitzer-Straße 13 tot aan de ingang van het beursgebouw. De centrale ligging van area30 en cube30 zorgt voor een comfortabele reis. Löhne ligt aan de A30 en vanaf uitrit 30 is men op minder dan een minuut aan de beurs in de Lübbecker Straße 29. Aan het beursterrein zijn 1.250 parkeerplaatsen – in het weekend zelfs tot 2.500. We staan alvast te trappelen om iedereen van 17 tot 22 september te mogen begroeten. 

Michael Rambach, Manager Trendfairs

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details