NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
The New: Het Collectie 2022/2023

The New: Het Collectie 2022/2023

2022 is een bijzonder jaar voor next125. Conform de tweejarige ontwikkelingscyclus* heeft next125 een reeks nieuwe producten ontwikkeld. Van 7 tot en met 12 juni hebben bezoekers uit heel Europa de gelegenheid om ze tijdens EuroCucina in Milaan in het echt te ervaren. 

Onze nieuwe producten vertegenwoordigen de waarden die next125 als internationaal premiummerk al sinds de start hebben gekenmerkt: een symbiose van uitstekend Bauhausdesign, nauwkeurige afwerking en hoogwaardige materialen. “next125 staat voor voortdurende ontwikkeling. We kunnen onze innovaties in Milaan eindelijk weer aan een breed publiek presenteren en we hebben er zin. Want kwaliteit ‘Made in Germany’ gecombineerd met de betrouwbaarheid van deze nieuwe Duitse designs biedt wereldwijd enorme mogelijkheden,” aldus Markus Schüller, algemeen directeur van Schüller Möbelwerk KG. 

In de collectie 2022/2023 zien we oplossingsgerichte en betekenisvolle ontwikkelingen die naadloos aansluiten op de ontwerpfilosofie van next125 en volledig in overeenstemming zijn met het principe van ‘diversiteit door continuïteit’. 

Dit jaar wordt de collectie sideboards uitgebreid: Glasfronten in de kleur Ultragrey zorgen voor een coole uitstraling. De oppervlakken zijn zorgvuldig afgestemd op de next125 vitrinekast en vallen op door hun tijdloze elegantie, die door de donkere kleurstelling nog eens wordt onderstreept. Afhankelijk van de smaak van de klant kan het sideboard nog verder worden verfijnd met een opbouw van veganistisch leer, een nieuw voetstuk en ‘Engelse korven’ ‒ nu ook verkrijgbaar in walnoothout. 

De keuken is in veel huizen en gezinnen het absolute middelpunt van het leven en daarom worden er ook steeds meer functies aan toegevoegd. Ons pocketsysteem, een multifunctionele kast met schuifdeuren, is hiervoor de perfecte oplossing. Het systeem kan geheel naar wens verschillende functies vervullen: bijvoorbeeld als extra opslagruimte of als volledig uitgeruste kantoorkeuken. Vanaf nu is er ook een uitgebreide barindeling verkrijgbaar. Dankzij de gespiegelde achterwand, het filigrane niselement van aluminium en het verlichte wandschap kan met de Pocket een elegante bar in huis worden gecreëerd. Overigens is voor de vrijstaande wijnkoeler, voor in de keuken of bijkeuken, in deze nieuwe collectie ook een frontelement met uitsparing verkrijgbaar. Zo kan het apparaat perfect in de keuken worden geïntegreerd. 

Kleuren en lakken hebben altijd een belangrijke rol gespeeld bij next125. Voor nog meer ontwerpvrijheid hebben wij ons Colour Concept eens flink onder handen genomen. De 18 satijn en fluweelmatte lakkleuren die bij dit nieuwe concept horen, kunnen perfect worden gecombineerd, zowel binnen de drie nieuwe kleurcategorieën – essentieel, elegant en exceptioneel – als met elkaar: de mogelijkheden op het gebied van kleur zijn nu haast eindeloos. Als we kijken naar essentiële kleuren, dan zien we dat greeplijsten, schaalgrepen en werkbladen van Systemo nu op het front kunnen worden afgestemd, wat voor rust in de ruimte zorgt. 

Bij de fronten wordt het assortiment authentieke oppervlakken aangevuld met het elegante keramiekdecor nx950 / nx960 Bianco beige en de houtfronten nx660 en nx670 in frame- of groeflook. Liefhebbers van bijzondere dingen kunnen zich verheugen in de nieuwe metallictint Basalt Metallic die beschikbaar is in verschillende glasuitvoeringen: dankzij het reflecterende effect zorgt deze kleur voor net dat extra beetje glamour in de keuken. 

Het thema duurzaamheid komt uiteraard ook terug in de nieuwe collectie. Dankzij de donkere kleurstelling en minimalistische vormgeving doet de OceaniX Plastic-handgreep dienst als een eigentijds accent in de keuken en is deze daarnaast ook een goed voorbeeld van innovatieve recycling van plastic afval uit onze oceanen. Het materiaal dat we voor deze handgrepen gebruiken, wordt onder andere verkregen uit oude visnetten die worden ingezameld en dan gerecycled tot waardevolle kunststof: een eerste kleine stap op weg naar een duurzame circulaire economie. 

Op het gebied van ontwerp en ergonomie zien we ook nieuwe ontwikkelingen in deze collectie. Naast de bestaande hoogten van 75 cm en 87,5 cm biedt de nieuwe hoogte van 81,25 cm nu nog meer ontwerpvrijheid. Deze korpushoogte is beschikbaar voor ontwerpen met greeplijsten (NXL) en de combinatie van greeplijsten en TIP-ON (SL), waardoor we nog beter tegemoet kunnen komen aan individuele eisen en de omstandigheden in de ruimte zelf. Vanwege het uniforme raster van het front blijft de homogene uitstraling behouden. 

Hoe kan een keukeneiland gaan zweven? Door het ‘op te tillen’ met een elegant voetstuk, voor een maximaal effect. De donkere kleurstelling in onyxzwart benadrukt het elegante karakter van de constructie. Hierdoor verliest de keuken zijn zwaarte en ziet hij er nog minimalistischer en rechtlijniger uit. Voorheen waren de pootjes alleen verkrijgbaar voor het kookeiland, maar nu biedt deze optie ook uw keukenblokken een lichte elegantie. 

Make, create the new: onze collectie 2022/2023 bevat allerlei nieuwe producten die vernieuwend en inspirerend zijn, en nog meer ontwerpvrijheid bieden. 

De kracht ligt in rust: zo creëer je een plek waar je je kunt terugtrekken 

Nu alles om ons heen steeds sneller lijkt te gaan, is tijd een waardevol goed. Tijd om te ontspannen en de accu weer op te laden. Tijd voor inspiratie. En daarvoor is deze keuken de ideale plek. Het zachte schelpenwit heeft direct een rustgevend effect op de matte, elegante lakfronten. Tegelijkertijd ondersteunt de op de kleur afgestemde greeplijst het minimale lijnenspel. De L-vormige planning, die discreet in de ruimte is geïntegreerd, creëert een open en uitnodigend effect – uw gasten blijven graag langer aan het ruime kookeiland zitten. Dankzij de pocketkast die aan de keuken grenst, hier gebruikt als slim kantoor, ontstaat een vloeiende overgang tussen de woonruimtes – creativiteit kent geen grenzen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details