NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
The joy of precision

The joy of precision

Onmisbaar en veelgebruikt in elke keuken: de spoelbak. Van gewoon de handen wassen tot het spoelen van groenten of een fikse vaat doen. We brengen veel tijd door aan en in de spoelbak.

De keuken is het kloppend hart van elke woning. Het is in de keuken dat iedereen samenkomt om te eten en uiteraard eerst om de maaltijd te bereiden. Tijdens dat gezellig moment praat je bij met je gezin, ontvang je de gasten, en zo meer. Dan is een mooie uitstraling, net als een praktische indeling, een belangrijk gegeven. Omdat de spoelbak toch een wezenlijk onderdeel is van een keuken, vindt Franke dat daar zeker de nodige aandacht aan gegeven mag worden, zowel qua materialen als kleuren en afwerking. Naast Maris, Box en Kubus is er nu ook de Mythos-spoelbakkenfamilie bij Franke.

foto-3-franke-kopieren

Verschillende vormen, combinaties en montagemogelijkheden.

 

Combineer naar wens

Waar anders een nieuwe spoelbakkenreeks voorstellen dan op de grootste bouw- en renovatiebeurs van België. Franke toonde haar Mythos-spoelunits op haar stand tijdens Batibouw waar het de nadruk legde op de veelheid aan opties die deze familie biedt. “De units zijn vervaardigd uit hoogwaardig rvs wat er voor zorgt dat alle modellen ultrastevig en tijdloos mooi zijn”, aldus Roxanne Lalmant van Franke. “Ze zijn ook hitte- en schokbestendig en ze verminderen dankzij de elasticiteit de kans op vaat- en glasbreuk. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te maken en ook dat is een handige troef. Net als de beschikbaarheid van vele verschillende modellen en de mogelijkheid deze naar wens met elkaar te combineren. Een gepersonaliseerde unit is nu echt mogelijk. Qua hygiëne gaan we bovendien nog een stapje verder. Mythos kreeg een strakke hoekradius van 25 millimeter, een vlak ventielcover en een nieuwe, unieke rand van 6 millimeter. Vuilafzettingen, bacteriën en vieze randen zijn voltooid verleden tijd. Mythos kan op diverse wijzen geïnstalleerd worden: onderbouw en vlakbouw/SlimTop.”

foto-2-franke-kopieren

Een vlak ventielcover is slechts één van de toevoegingen van Franke die aan Mythos een meerwaarde geven in de strijd tegen bacteriën en vieze randen.

 

Handigheid troef

Franke volgt de keukentrends op de voet en speelt daar in haar productontwikkeling mooi op in. “In het gamma zit inderdaad een speciale grote spoelunit waarin gemakkelijk ovenschotels en bakplaten afgewassen kunnen worden”, geeft Lalmant aan. “Meer en meer consumenten brengen veel tijd in de keuken door en experimenteren volop. Daar houden wij bij de productontwikkeling inderdaad rekening mee. Een grote bak met voldoende ruimte en een kleiner bakje ernaast blijft wel een van de meest gevraagde combinaties. Maar ook aan de ontwikkeling van handige accessoires besteden we veel aandacht. Deze maken het gebruik van onze Mythos nog aangenamer. Denk maar aan een rvs afdruipbakje en -matje, een kunststof snijplank en een mobiel druipblad die dagelijkse klusjes als groenten wassen een pak makkelijker maken. Het vergroot bovendien de beschikbare ruimte in de spoelunit zelf.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details