NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Symmetrisch infreesprofiel voor ledstrips
Het infreesprofiel C24/12 staat garant voor een uniforme symmetrische lichtverdeling in alle richtingen.

Symmetrisch infreesprofiel voor ledstrips

Bij Hera staat de klant steeds centraal. Het productgamma wordt bepaald door de vraag uit de markt. Het standaardassortiment wordt continu uitgebreid en bestaande producten worden geoptimaliseerd. Vaak komen er ook maatoplossingen voor specifieke projecten bij. De specialist in verlichting uit Enger (Duitsland) breidt zijn ruim assortiment aan profielen en accessoires uit met het innovatieve infreesprofiel C24/12 voor ledstrips. De belangrijkste troef is de symmetrische lichtverdeling.

Hera levert al jaren een uitgebreid assortiment verlichtingsmodules, zowel standaard- als maatoplossingen, voor de meest uiteenlopende toepassingen: voor badkamers, keukens, leefruimtes en slaapkamers, maar bijvoorbeeld ook voor de inrichting van winkels of integratie in beursstanden. Naast de gewone inbouw-, opbouw- en onderbouwarmaturen omvat het gamma ook heel wat verschillende ledstrips. De fabrikant ontwikkelt en produceert ook de meest uiteenlopende profielen en accessoires, bijvoorbeeld voor de esthetische montage van ledstrips. Zo breidt de fabrikant zijn ruime assortiment profielen en accessoires verder uit met infreesprofiel C24/12.

Dit symmetrisch profiel wordt ingebouwd in een groef van 20 millimeter breed en 12 millimeter diep en staat garant voor een uniforme symmetrische lichtverdeling in alle richtingen voor toepassing in grote ruimtes, maar ook voor het accentueren van specifieke objecten en zones. Een bijkomende troef is de minimale installatiehoogte van slechts 0,6 millimeter. Dit profiel kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden in kasten, displays en andere toepassingen. Met de configurator van Hera kan het profiel C24/12 met een behuizing in zwart of inox look gecombineerd worden met alle mogelijke tapes en verschillende afdekprofielen. Alle profielen en lineaire armaturen van Hera kunnen individueel geassembleerd worden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details