NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Stijlvolle samenwerking
Arabetto, een fris witte basis met groene en grijze aders erdoorheen.

Stijlvolle samenwerking

We nemen twee bedrijven uit de Nederlandse provincie Noord-Brabant, voegen daar een prachtige locatie aan toe en we krijgen de geslaagde passage van Jetstone en Keller Keukens op de Küchenmeile 2021.

Het oude landgoed Gut Böckel is prachtig gerestaureerd. De talrijke gebouwen lenen zich uitstekend tot tal van evenementen. Ook de Küchenmeile strijkt er elk jaar neer want een hele reeks fabrikanten, en dus ook geïnteresseerde bezoekers, vinden met plezier de weg naar Rödinghausen. Het sfeervolle Haferhaus, waar in de geschiedenis het haver voor de paarden werd bewaard, werd omgetoverd tot een inspirerende showroom waar Jetstone de werkbladen leverde voor de keukens van Keller Keukens.

De composietkleur Noble Grey werd al eerder voorgesteld maar stond nu voor het eerst in de spotlights.

Groene opmars

Vermits we voor het eerst in een hele lange periode de keukens en de werkbladen weer live konden beleven, opteerde Jetstone ervoor gekende materialen met een uitgesproken natuurlijke uitstraling te presenteren. Recent geïntroduceerde nieuwkomers kregen zo hun vuurdoop, denk maar aan de composietkleur Noble Grey die voor het eerst in de spotlight stond. Eén constante bij de werkbladen en de opgestelde moodboards is de kleur groen. Onder meer in keukenfrontjes, in het expressieve keramiekmateriaal Amazonico waarvan de tekening een weergave is van een satellietbeeld van het Amazonegebied en ook in de nieuwe kleur die bij Jetstone beschikbaar wordt dit najaar: Arabetto.

Nieuwe composietkleur

Jetstone werkt voor haar composietwerkbladen onder andere samen met Caesarstone. Met Arabetto komt er nu een nieuwe composietkleur bij. “Meteen een bijkomend bewijs dat composiet nauwelijks nog van echt te onderscheiden is”, klinkt het bij Jetstone. “Arabetto is een fris wit materiaal met groene en grijze aders die bovendien fijn in het materiaal versmolten zijn. Combineer Arabetto met zwarte of donkere houten frontjes en het materiaal toont zich van zijn meest stijlvolle kant. Met notenhout en olijfgroen roept Arabetto echt een retro ‘hotel chic’ gevoel op.” Arabetto heeft een glanzend oppervlak en is leverbaar met een maximale afmeting van 3.000 op 1.390 millimeter. Gepolijst composiet heeft, in tegenstelling tot echt marmer, nauwelijks onderhoud nodig en dat is ook bij Arabetto het geval. Bovendien is het materiaal goed bestand tegen vlekken, zuren en krassen.

Arabetto laat zich fraai combineren met groentinten en klassieke accessoires.

Capaciteit vergroten

Het gaat Jetstone voor de wind en dat mochten we ontdekken tijdens de Küchenmeile. Een goede opkomst, uiteraard met respect voor de geldende covidmaatregelen, en een pak positieve reacties vielen de fabrikant te beurt. Jetstone zelf kwam ook met positief nieuws. In Deurne (Nederland), vlakbij hun bestaande productiefaciliteiten, start Jetstone met de bouw van een extra productie-unit. “We willen onze productiecapaciteit verhogen en daarmee onze gekende korte leveringstermijnen ook in de toekomst veilig stellen”, verklaart Jetstone deze bouwplannen. “Een samenwerking op lange termijn tussen keukenspecialisten en Jetstone, daar gaan we voor. Niet alleen onze steenachtige werkbladen zijn zeer duurzaam, wij ook…” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details