NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Stijlvolle led onderbouwarmatuur in ‘Black or White’ maakt elke keuken compleet
De led onderbouwarmatuur ModuLite F voor een stijlvolle en efficiënte verlichting van werkbladen is leverbaar in alu-look, maar ook in de trendkleuren zwart en wit.

Stijlvolle led onderbouwarmatuur in ‘Black or White’ maakt elke keuken compleet

Bij Hera, de specialist in armaturen voor de verlichting van werkbladen, volgen ze de trends op de voet. Met de led onderbouwarmatuur Dynamic ModuLite F in een zwarte en witte uitvoering biedt de firma uit het Duitse Enger een passend antwoord voor de stijlvolle afwerking van elke keuken. Deze klassieker in het gamma blinkt niet alleen uit door zijn prestaties, maar ook door de eenvoudige montage en bediening.

De Dynamic ModuLite F, een vlakke onderbouwarmatuur met een hoogte van slechts 15 millimeter, is een ideale verlichtingsoplossing voor integratie in de keuken thuis, maar ook in professionele omgevingen. Deze oplossing is leverbaar in verschillende lengtes en kan naast de alu-look ook in een zwarte en witte versie besteld worden. Een homogeen lichtvlak en een stralingshoek van 120° voorkomen te allen tijden reflectie. Daarnaast blinkt deze klassieker in het gamma van Hera uit door de hoge lichtopbrengst van 1583 lumen bij een verbruik van 10 tot 18 W (afhankelijk van de lengte), een uitstekende kleurweergave Ra/CRI>85 en een traploos regelbare kleurtemperatuur tussen ongeveer 2700 K en 5000 K. De lange levensduur van de lichtbron – gemiddeld 60.000 uur – garandeert een optimale rendabiliteit. 

Eenvoudige montage en bediening

Deze ModuLite F is ontworpen voor een snelle en eenvoudige opbouwmontage met een geïntegreerde plug-and-play directe aansluiting op 230 V zonder transformator. Dankzij de geïntegreerde HVLCS-stekkerverbinding ontstaat een ononderbroken lichtstrook en gepaste kabels in verschillende lengtes maken een hoekmontage mogelijk. Ook de bediening is kinderspel. Om het licht aan en uit te schakelen, te dimmen of de kleurtemperatuur te regelen, kan de gebruiker kiezen uit verschillende afstandsbedieningen of zelfs een geïntegreerde touchmodule, die het gebruik van een bestaand schakelprogramma mogelijk maakt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details