NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Stijlvol zwart in ieder interieur

Stijlvol zwart in ieder interieur

Donkere kleuren blijven trendy in onze interieurs. Ze stralen luxe uit én zijn vooral tijdloos. Voor een uniform uitzicht wordt ook de binnenkant van de meubels steeds vaker in een donkere kleur afgewerkt en dat weet ook Blum. Zo zijn tal van scharnieren, montageplaten en zelfs designelementen als klapdeursysteem AVENTOS HKi te verkrijgen in Onyx zwart. Daar voegen ze vanaf nu ook stijlvolle zwarte deurdempers aan toe!

Elegant accent

Ze combineren niet enkel mooi in donkere meubels, ook bij kwaliteitsmeubels in een lichter materiaal zorgen ze voor een elegant accent. Zo heeft u nu nog meer mogelijkheden om uw meubels tot in het kleinste detail te personaliseren. Voor een samenhangend geheel of een contrastrijke invulling van uw interieur. Tegelijk geven donkere kleuren een warme en gezellige uitstraling.

Tot in de details

Een woning of project voelt pas echt als een thuis als elk detail is afgewerkt. Donkere meubels kunnen je helpen een warme en mysterieuze sfeer te creëren. De kers op de taart? Donker meubelbeslag! Vanaf nu kan je als aanvulling op je scharnieren en montageplaten ook de deurdempers verkrijgen in stijlvol zwart. Voor een samenhangend geheel of een contrastrijke invulling van je interieur!

Designelementen in Onyx zwart

In een hoogwaardig interieur kunnen natuurlijk de nodige designelementen niet ontbreken. Dat geldt ook voor klapdeursysteem AVENTOS HKi. Dit concept integreert het klapdeursysteem in de zijkant van het corpus, zodat zelf bij een klapdeur met doorzichtig glas geen beslag te zien is bij een gesloten front. Als het front wordt geopend, verschijnt de hefboom in elegant Onyx zwart. Deze kleur gaat perfect samen met donkere oppervlakken of vormt een verrassend accent bij lichtere meubels.

OVER VAN HOECKE

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van meer dan 350 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details