NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Stevige Zwitserse wortels
De Fusion inductiekookplaat is standaard uitgerust met afzuiging.

Stevige Zwitserse wortels

Vernuft en design zit in de Zwitserse genen, dus ook in deze van V-ZUG. Een uitgebreid assortiment inbouwtoestellen staat klaar voor wie apparaten wenst waarbij design en functionaliteit perfect op elkaar zijn afgestemd.

De WineCooler V6000 van V-ZUG – Een topdesign met plaats voor 83 wijnflessen.

Sinds 1913 ontwikkelt en produceert V-ZUG in het hart van Zwitserland, meer bepaald in het kanton Zug, toestellen die het dagelijkse leven van ons allemaal makkelijker maken en die bovendien elke dag willen inspireren. Met een aanzienlijk assortiment hoogwaardige huishoudtoestellen onder de arm besloot het bedrijf in 2010 ook buiten de Zwitserse landsgrenzen te opereren. Met onder meer de WineCooler V6000 en enkele werkbladafzuigkappen sluit het assortiment mooi aan bij twee thema’s die we in deze editie van Keukenbouw bespreken.

De kookplaatafzuiging bevindt zich langs de zijkant of tussen twee kookplaten.

Blikvanger in elke keuken

Heeft de wereldwijde pandemie met bijbehorende lockdown ons één ding geleerd, dan is het wel dat we ook thuis van het leven kunnen en moeten genieten. Voor wijnliefhebbers betekent dit wellicht de wijncollectie verder uitbreiden. Ook de investering in een (inbouw)wijnkoeler die de flessen altijd op de juiste temperatuur bewaart, is het overwegen waard. Met de WineCooler V6000 beschikt V-ZUG over een klepper van formaat in haar assortiment. Deze stijlvolle inbouwkoeler biedt plaats aan maar liefst 83 flessen en zet deze tegelijkertijd mooi in de kijker. Met twee flexibele temperatuurzones, eentje voor witte wijn en eentje voor rode wijn, die afzonderlijk van elkaar tot op de graad nauwkeurig instelbaar zijn, garandeert de WineCooler V6000 steeds de juiste schenktemperatuur. Gewoon de deur even aantikken volstaat om deze te openen dankzij de TouchOpen. Het Soft-Close-systeem zorgt dan voor een zachte en muisstille sluiting van de deur.

De WineCooler V6000 Supreme laat zich mooi combineren met de Cooler V6000 Supreme en Freezer V6000 Supreme.

Geen belemmering tijdens het koken

Innovatieve technologieën, handige functies en programma’s in een esthetisch jasje. Ook de inbouwafzuigkappen van V-ZUG dragen het DNA van de Zwitserse fabrikant met zich mee. Nu open keukens zo populair zijn, weet V-ZUG dat veel mensen een kookplaat- of werkbladafzuigkap verkiezen. Bij de Fusion-kookplaat vloeien afzuiging en kookplaat naadloos over in elkaar. Het afzuigvermogen automatisch koppelen aan wat je aan het koken bent, gebeurt bij de Fusion-modellen met OptiLink-functie. “Bij Fusion worden de kookdampen onmiddellijk afgezogen daar waar ze ontstaan”, verduidelijkt V-ZUG. “Een werkbladafzuiging monteren we achter de kookplaat. Deze komt omhoog tot op dezelfde hoogte als de kookpotten waardoor een combinatie met een panoramische kookplaat perfect kan.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details