NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Spraakmakende stand van 200m² op Living Kitchen

Spraakmakende stand van 200m² op Living Kitchen

Iedereen die in de keukenbouw professioneel actief is, zal het zich afvragen…  Wat zijn de overkoepelende trends in het interieur? Wat worden dé keukenstijlen voor 2019? Welke producten passen daarin – en wat betekent dat voor de eigen showroom? 

Wie van 14 tot en met 20 januari 2019 de stand van Dekker Zevenhuizen en Wave bezoekt op de IMM, is meteen weer helemaal bij. Deze twee innovatieve Nederlandse bedrijven hebben een even complete als spraakmakende stand op Living Kitchen ingericht met maar liefst 200 m2 aan inspiratie. Op de stand zien we trendsignalementen zoals Romaanse bogen en marmer en warme metalen die perfect passen bij de gedefinieerde keukentrends New Classic en Raw Rituals! Ben van Elk, verantwoordelijk voor de marketing bij Dekker Zevenhuizen vertelt dat er vooral wordt geïnspireerd op toepassingsniveau. “We borduren voort op het concept van house4kitchen; we zetten bovendien in op het tonen van de sfeerbepalende aspecten.”

Marmer en New Classic blauw
Een onberispelijke afwerking en een altijd actueel kleurenpalet: dat is waar het assortiment van Dekker Zevenhuizen al jaren bekend om staat. Op Living Kitchen maakt de marktleider in werkbladen zijn naam waar. Ben van Elk: “We presenteren een prachtige collectie ‘marmers’; in keramiek en composietsteen, maar ook in TopCore (Lightning en Virtuous). Net zo opvallend en trendy zijn de Fenix NTM kleuren Forest Green en Night Blue die precies de New Classic sfeer weerspiegelen.” 

New Classic trend en samenwerking
“In deze trend New Classic herleven de warme retro-kleuren in het interieur met een nieuw gevoel van grandeur en glamour”, vervolgt Ben. “Hier gaat het om de creatie van een nostalgisch gevoel terwijl deze tegelijkertijd in de tijd van nu passen. Dit lukt onder andere door de nieuwe kleuren van Fenix NTM Night Blue en Forest Green gecombineerd met gouden kranen en spoelbakken én een afzuigkap die met een levendige kleur leer is afgewerkt.” 

Deze nieuwe Fenix-kleuren van Arpa Industriale en de afzuigkappen van Wave sluiten naadloos aan bij de interieurtrends zoals New Classic. “Als leverancier zijn wij ontzettend blij met een samenwerking zoals we die met Arpa en Wave intussen hebben. Hun aanbod van materialen en kleuren zijn absoluut trendsettend. Beide partijen zijn daarom uiteraard in het Dekker Trend Centre, onze showroom in Zevenhuizen, te vinden. Ook met Wave staan we ook prominent op Living Kitchen.”

Dekker Zevenhuizen

In de trend New Classic herleven de warme retro-kleuren in het interieur met een nieuw gevoel van grandeur en glamour.


Duurzaamheid in de keuken
Op Living Kitchen vindt men niet alleen de trends als het gaat om kleuren maar ook als het gaat om duurzaamheid, legt Ben uit. “Greenpanel is een FSC-gecertificeerd basisblad voor TopLaminaat en DecorTop dat niet alleen stoot- en watervaster is dan multiplex, maar ook een kleine ecologische voetafdruk heeft. Greenpanel is nu nog een bewuste keuze, maar wordt steeds meer een vanzelfsprekendheid. Ook al omdat het voordeliger is dan multiplex.” 

De nieuwste accessoires: topdesign en comfort
Behalve de werkbladen presenteert Dekker Zevenhuizen ook de nieuwste accessoires. Zoals de kokendwaterkraan Selsiuz designed by Gessi, met kokend en gekoeld water. Deze alles-in-één-kraan is een pareltje als het gaat om comfort én vormgeving. Het design heeft alle aandacht gekregen bij de TopZero spoelbakken. Deze spoelbakken hebben geen rand en worden tegen de spoelbakuitsparing van het blad gemonteerd, wat voor een prachtige randloze afwerking zorgt. “Ik zie dit echt als een mooi alternatief voor een onderbouwspoelbak zoals we bij composiet en keramiek wel zien”, zegt Ben.

Nieuw bij Dekker Zevenhuizen zijn tevens de AluSplash elements (10 nieuwe matte kleuren in achterwanden) en de Quva, waarmee je in een handomdraai etenswaren luchtdicht kunt sealen. Deze vacumeermachine wordt in het keukenblad gemonteerd voor nog meer gemak en hygiëne in de keuken. “Wat de bezoeker tot slot ook niet mag missen op de beurs is de Shelf”, zegt Ben. “Dit is één van de drie prachtige lichtobjecten van Jansen & de Bont die wij in ons assortiment opgenomen hebben. De Shelf is ingebouwd in een stijlvol planchet, en zorgt niet alleen voor optimaal licht op het werkblad, maar biedt ook ruimte voor accessoires.” 

Natuurlijk komt Wave, de fabrikant van moderne afzuigkappen, ook met enkele noviteiten. Kenners beschouwen de collectie als één met lef. Zo ziet de bezoeker in Duitsland op de stand prachtige afzuigunits in matzwarte frames die een kookeiland overspannen. De messing of koperen cilinders zijn verpakt in stoere lederen sleeves of juist met een mantel van PVD Gun Metal. Volop inspiratie dus, waarbij de essentie voor de bezoeker helder is: de praktische toepassing én… het creëren van optimale sfeer

Living Kitchen vindt plaats van 14 tot en met 20 januari 2019.

Bezoek de stand in hal 04.2 standnummer B-040.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details