NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Spoeltafel, keukenkraan en afvalsysteem: perfect op elkaar afgestemd dankzij BLANCO UNIT

Spoeltafel, keukenkraan en afvalsysteem: perfect op elkaar afgestemd dankzij BLANCO UNIT

Dagelijkse keukentaken aangenamer en handiger dan ooit tevoren

De waterzone in de keuken bestaat doorgaans uit drie systemen: een spoeltafel, een keukenkraan en een afvalsysteem. Waarom dan niet deze drie samenbrengen in een vernieuwend concept om jouw dagelijks leven een stukje gemakkelijker te maken? De BLANCO UNIT van specialist in de waterzone BLANCO voegt de drie items namelijk samen tot één geheel dat mooi op elkaar is afgestemd. Dankzij de UNIT maak je van de tijd die je in de keuken doorbrengt een hoogtepunt van je dag. Drinken, voorbereiden en schoonmaken in een paar eenvoudige stappen en zonder je te hoeven verplaatsen want alles bevindt zich nu op één plek. Bovendien wordt alles op maat van de gebruiker samengesteld.

Eén systeem, één oplossing

Wist je dat de waterzone de drukste plek in de keuken is? Daarom is het dus logisch om de afstand tussen de spoeltafel, de keukenkraan en het afvalsysteem zo kort mogelijk te houden om een goede workflow te bereiken. Als oplossing biedt BLANCOeen buitengewoon efficiënt systeem: de BLANCO UNIT. Drinken, voorbereiden en schoonmaken zijn met de BLANCO UNIT aangenamer en handiger dan ooit tevoren. De groenten zijn in een handomdraai geschild, het water stroomt met een druk op de knop, en het afvalsysteem is perfect afgestemd op de ruimte in de onderkast. Je verandert je keuken in een schitterend georganiseerde ruimte wat zorgt voor meer plezier in de dagelijkse keukentaken en meer tijd voor wat er echt toe doet.

Je favoriete combinaties voor de mooiste waterzone

Over kleuren en smaken valt niet te twisten en dat is in een keuken niet anders. Iedereen zijn keukenstijl is uniek en daarom wordt de BLANCO UNIT door de gebruiker zelf samengesteld. Hierdoor past jouw unieke BLANCO UNIT er perfect bij. Zo zijn er ideale combinaties voor designliefhebbers, combinaties voor het gezinshuishouden of zelfs voor beginners in de keuken.

Het uitgebreide BLANCO assortiment zorgt ervoor dat een combinatie op maat mogelijk is. Zo zijn de spoeltafels in verschillende maten te verkrijgen en zijn er verschillende installatiemethoden. Bovendien heb je  keuze uit drie hoogwaardige materialen (Silgranit, keramiek en roestvrij staal). Je kiest heel eenvoudig voor wat het beste in je keuken past. Bijkomend kan je kiezen voor mengkranen met of zonder uittrekbare sproeikop die je zelfs kan neerklappen als ze voor een venster staan. Er werd zelfs aan de kleinste details gedacht. Ook de afvalsorteersystemen zijn in verschillende maten verkrijgbaar waardoor ze perfect passen in verschillende onderkastcomponenten. Tot slot zijn er handige accessoires die jouw tijd in de keuken een stuk makkelijker kunnen maken.  

Met andere woorden: voor elke smaak en voorkeur is er een passende combinatie van gewenste mengkraan, favoriete spoeltafel en afvalsysteem.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details