NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Specifieke oplossingen voor professionele keukens

Specifieke oplossingen voor professionele keukens

Apparatuur in restaurants en grootkeukens moet te allen tijde voldoen aan de strengste eisen. Functioneel en bestand tegen hoge belastingen, zeker tijdens de piekmomenten wanneer alles snel moet gaan. Het assortiment kranen voor professionele keukens van Delabie doorstaat de drukste tijden met verve.

Het juiste product voor de gevraagde toepassing. Dit credo geldt ook voor de professionele keukens. Kranen en sanitaire voorzieningen in grootkeukens, horeca, viswinkels en de levensmiddelenindustrie moeten bestand zijn tegen intensief gebruik én uiterst betrouwbaar zijn. Ook tijdens de piekmomenten die dagelijkse kost zijn in elke keuken. Dan gebeurt het wel eens dat een kraan bediend wordt door er met een pot of pan tegen te stoten. 

Kranen moeten daarom zo worden ontworpen dat ze functioneel zijn én bestand tegen hoge belastingen, met mechanismen en bedieningshendels die letterlijk en figuurlijk tegen een stootje kunnen. Delabie beschikt over kranen met bakelietgrepen om aan deze eis te voldoen.

Nog aandachtspunten

Ook de hoge temperaturen van warm water, tot zelfs 90°C, zijn een uitdaging. Het mechanisme van een kraan wordt daarom uitgerust met specifiek binnenwerk, vervaardigd uit kalkwerend of zelfs roestwerend materiaal dat bestand is tegen deze hoge temperaturen. De uitlopen van de kranen dienen eveneens resistent te zijn. Voor de uitlopen zijn materiaalkeuze en de dikte van dit materiaal belangrijk. Over het algemeen valt de keuze op messing. Een dikte van minstens 1 tot 1,5 millimeter garandeert een goede weerstand tegen schokken. 

Delabie: “Ons kraanwerk voor de professionele keuken is uitgerust met een binnenwerk met lange levensduur en geïntegreerde O-ring. De kranen zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik en vallen op door hun bijzonder robuust mechanisme en de hoge gebruiksflexibiliteit.” 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details