Platform over design en techniek in de keukenbranche
Bedrijfspresentaties

Softwarepakket werkt met alle materialen

Elke klant een droomkeuken geven, daar streven alle keukenbouwers naar. Het softwarepakket TopSolid helpt hen daarbij. Met het programma wordt immers het hele proces geoptimaliseerd, van ontwerpfase tot productie. Het softwarepakket TopSolid werd ontwikkeld vanuit het idee vrij te kunnen ontwerpen. Welk materiaal er ook wordt gebruikt in een keuken, het mag geen hinderpaal zijn. […]

9 januari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Elke klant een droomkeuken geven, daar streven alle keukenbouwers naar. Het softwarepakket TopSolid helpt hen daarbij. Met het programma wordt immers het hele proces geoptimaliseerd, van ontwerpfase tot productie.

Het softwarepakket TopSolid werd ontwikkeld vanuit het idee vrij te kunnen ontwerpen. Welk materiaal er ook wordt gebruikt in een keuken, het mag geen hinderpaal zijn. TopSolid gaat echter verder dan ontwerpen alleen. Het pakket stuurt ook de productie aan. Groot voordeel: alle materialen zijn mogelijk. 4D Services uit Ternat levert daarenboven de nodige ondersteuning aan de gebruikers van het programma.

Ontwerpvrijheid
De keuken wordt meer en meer de belangrijkste ruimte in een woning. Elke keuken ziet er ook anders uit. Smaken verschillen nu eenmaal. Eiland of niet? Welk materiaal voor het werkblad? Welke inbouwtoestellen? Allemaal persoonlijke keuzes waarmee de keukenbouwers in de ontwerpfase rekening moeten houden. TopSolid geeft aan de ontwerpers de vrijheid om de meest uitdagende plannen te tekenen zonder zich zorgen te moeten maken over de haalbaarheid ervan. Boris De Doncker van 4D Services: “Eén van de grote voordelen van TopSolid is de uiterst duidelijke communicatie. Vanuit het ontwerp wordt immers de productie aangestuurd. De machines worden nauwkeurig aangestuurd of secure instructies worden opgemaakt.”

De extra D
4D Services staat haar klanten bij met raad en daad. Zo voert het bedrijf de implementatie van de software bij haar klanten zelf uit en zorgen ze voor een grondige opleiding van de medewerkers. 4D Services: “Een nieuwe gebruiker van TopSolid raden we aan bij ons op kantoor een opleiding te komen volgen.” Later kan, indien gewenst, 4D Services ontwerpers on-the-job bijstaan om zo meteen bij te kunnen sturen. Daarenboven kan na elke software-upgrade een cursus gevolgd worden om zo steeds up-to-date te blijven.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%