NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Smeg vernieuwt inbouwgamma Linea met twee nieuwe kleuren

Smeg vernieuwt inbouwgamma Linea met twee nieuwe kleuren

Neptune Grey & Deep Black

Smeg, de Italiaanse fabrikant van kleine en grote huishoudapparatuur, zet haar onmiskenbare en vernieuwde Linea-lijn in de kijker. Het inbouwgamma kreeg een make-over met twee nieuwe afwerkingen die voor een nieuwe esthetische touch zorgen: Neptune Grey en Deep Black.

De Linea-collectie, een van de zeven esthetische lijnen binnen de volledige Smeg-collectie, wordt gekenmerkt door het basiselement van design: de lijn. Linea is op nonchalante wijze simpel, evenwichtig en minimalistisch en past perfect in de moderne keukens. Deze strakke en eenvoudige collectie heeft een spiegelende en roestvrijstalen afwerking, wat zorgt voor een verfijnd ‘Made in Italy’-stijlstatement.

Het design van deze lijn werd vernieuwd met twee nieuwe afwerkingen: Neptune Grey en Deep Black. De kleur Neptune Grey bestaat uit een nieuwe en matte grijstint. De toestellen in de kleur Deep Black hebben een volledige zwarte look, inclusief het handvat. Deze vernieuwing in de Linea-afwerkingen herdefinieert het eigentijdse karakter van de producten.

De vernieuwde Linea-lijn met de kleuren Neptune Grey en Deep Black is beschikbaar voor de meeste  inbouwapparatuur van Smeg, wat zorgt voor een esthetische en rustgevende samenhang in de keuken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details