NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Smeg en Dolce & Gabbana brengen de schoonheid van de Middellandse zee naar de keuken

Smeg en Dolce & Gabbana brengen de schoonheid van de Middellandse zee naar de keuken

Een resultaat van Italiaanse trots, vakmanschap en esthetiek

Smeg en Dolce & Gabbana doen het opnieuw! Na de Sicily is my love-collectie, slaan de twee Italiaanse love brands opnieuw de handen in elkaar en nemen je deze keer mee naar betoverende mediterrane oorden. Met trots introduceren ze de langverwachte Blu Mediterraneo-collectie, een prachtige serie huishoudapparatuur. Breng de schoonheid van de Middellandse Zee naar jouw keuken!

De Blu Mediterraneo-lijn, een unieke samenwerking tussen de gerenommeerde fabrikant van kleine en grote huishoudapparatuur Smeg en het iconische modemerk Dolce & Gabbana, betovert je met de verschillende kleurtinten geïnspireerd op de golven van de Middellandse Zee. Van de puurheid van wit tot de sereniteit van blauw, deze kleurschakeringen vormen de onmiskenbare hoofdrolspelers van deze nieuwe collectie. Ze worden naadloos gecombineerd met de levendigheid en verfijning van de typerende maiolica-print, een bijzonder patroon dat diep geworteld is in de Zuid-Italiaanse cultuur en een eerbetoon vormt aan de waarden van Fatto a Mano en buitengewoon vakmanschap.

Op een meesterlijke wijze combineert het nieuwe gamma de creativiteit van Dolce & Gabbana met het onmiskenbare design van Smeg. Dit revolutionaire samenspel tussen twee Italiaanse meesters introduceert een geheel nieuwe beleving van keukenapparatuur. Niet langer beperkt tot eenvoudige producten, zijn deze apparaten ware kunstwerken die een vleugje elegantie en verfijning aan elke keuken toevoegen.

De Blu Mediterraneo-collectie is op en top Italiaans erfgoed en bevat 6 kleine huishoudapparaten: 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details