NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Silestone laat zich inspireren door de stad

Silestone laat zich inspireren door de stad

Silestone® by Cosentino presenteert de nieuwe collectie Urban Crush. Speciale tinten creëren een ideale industriële sfeer en vormen een perfecte en natuurlijke partner voor pure, eclectische ruimtes.

Deze stijlvolle collectie, die doet denken aan kalksteen en zandsteen, bestaat uit vier kleuren: Lime Delight, Concrete Pulse, Brass Relish en Cinder Craze, welke zijn geïnspireerd op de texturen van de stad.

De getextureerde beige tinten van Lime Delight vormen een veelzijdige basis voor elk interieurontwerp, van rustige en pure ruimtes tot meer onverwachte ontwerpen. De heldere, warme tinten doen denken aan de uitstraling van de beroemde kalksteen uit Marbella.

Concrete Pulse

De grijstint van Concrete Pulse is perfect voor eclectische interieurs waar het helpt om een levendige show van contrasten te creëren. Deze natuurlijke ruwe grijstint speelt vrolijk met licht en schaduw.

Het generfde bruin van Brass Relish past naadloos bij de kleuren en designelementen van de moderne vintage stijl. Deze verfijnde elegante kleur belichaamt fijnkorrelige zandsteen.

Bijna zwarte en korrelige tinten van Cinder Craze voegen stijl, persoonlijkheid en leven toe aan industrieel geïnspireerde interieurs. Het is een moderne herinterpretatie van zwarte zandsteen.

Lime Delight

Silestone® Urban Crush & HybriQ+®

Urban Crush met HybriQ+®, de exclusieve en baanbrekende technologie ontwikkeld voor Silestone® door Cosentino. HybriQ+®, gelanceerd in 2020, is een kwalitatieve sprong voorwaarts in de evolutie van het merk Silestone®. Het is een nieuw productieproces dat wordt gekenmerkt door de toewijding van het bedrijf aan het milieu, de circulaire economie en duurzaam beheer. Naast de mijlpalen van Cosentino op het gebied van milieu, zoals het gebruik van 99% gerecycled water en 100% hernieuwbare elektrische energie in het productieproces, wordt met HybriQ+® minimaal 20% gerecyclede grondstoffen gebruikt bij de vervaardiging van Silestone®.

Bovendien valt de HybriQ+®-technologie op door zijn nieuwe formulering in de samenstelling van Silestone®, waar de aanwezigheid van kristallijn silica aanzienlijk wordt verminderd. Op deze manier heeft de Urban Crush-serie minder dan 40% kristallijn silica in zijn samenstelling.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details