NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Sensa by Cosentino® breidt de vlekbestendige natuursteencollectie uit met nieuwe kleuren Maori en Nahoa
Sensa Nahoa

Sensa by Cosentino® breidt de vlekbestendige natuursteencollectie uit met nieuwe kleuren Maori en Nahoa

  • Deze nieuwe kleuren in kwartsiet en graniet uit Brazilië zijn zeer goed bestand tegen vlekken dankzij een unieke bescherming, exclusief ontwikkeld door Cosentino. 
  • Sensa by Cosentino® is een onderhoudsvriendelijk natuursteen dat speciaal is ontworpen voor interieurtoepassingen

Cosentino, de Spaanse wereldleider in het produceren en distribueren van innovatieve en duurzame plaatmaterialen voor architectuur en design, lanceert twee nieuwe kleuren in de Sensa by Cosentino® collectie: Nahoa en Maori. Een kwartsiet en een exotisch graniet dat een revolutionaire antivlekbescherming bevat, exclusief ontwikkeld door het R&D-team van Cosentino.

Sensa Maori

Dankzij deze technologie biedt het gehele assortiment van Sensa by Cosentino® een hoge mate van bescherming tegen stoffen en zuren, is het krasbestendig en maakt het eenvoudig onderhoud mogelijk. De behandeling van Sensa is UV-bestendig waardoor het materiaal kan ademen en zijn natuurlijke kleur kan behouden. 

Deze prestatie gaat gepaard met een onvergelijkbare esthetiek. Sensa presenteert een exclusieve selectie natuursteen met unieke ontwerpen, die het creëren van iconische ruimtes vol schoonheid mogelijk maken.

Sensa by Cosentino® wordt ontwikkeld bij Cosentino Latina, de dochteronderneming van het bedrijf dat gespecialiseerd is in graniet en kwartsiet. Cosentino Latina, gevestigd in de Braziliaanse stad Vitória, is een van de belangrijkste exporteurs van natuursteen in Brazilië en tevens de enige productievestiging die de multinational heeft buiten het industriepark in Cantoria, Almeria (Spanje).

Sensa Nahoa is een Braziliaans bruin kwartsiet met delicate en elegante aders, die van deze exclusieve natuursteen een verfijnd materiaal maken.

Sensa Maori is een Braziliaans graniet met witte aders op een diepzwarte basis, dat elke ruimte warmte en sereniteit geeft.

Met een gecertificeerde garantie van 15 jaar is Sensa by Cosentino® voor de meest veeleisende gebruikers, liefhebbers van de unieke schoonheid van natuursteen, die een resistent materiaal met uitstekende prestaties nodig hebben. Met deze twee nieuwe kleuren telt het huidige portfolio van het merk nu 16 exclusieve kleuren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details